benim-kalbim-o berosunannesi arkadaşım bilgisayar mühendisi o paylaşmış az çok biliyor katalog suçlarına uymadığı için kapatılmış diyor
aslhnkrts berosunannesi ben çok takip etmiyorum gündemi bilmiyorım tam olarak ama bi lider öldürülmüş onu paylaştıkları için erişim engeli gelmiş sanırım
Burkiyyy berosunannesi bende diyorum benim telefon mu kafayı yedi diye 😂 keşke kökten kapatılsa vallha bazı pislikleri görmesek
Dmt-01 berosunannesi şu hamas lideri öldürüldüğü için başsağlığı dileynelerin msjlarını yayınlamamış instagram onları kaldırmış yani oyüzden engel getirmişler.
Cekiyorum_Gulumse berosunannesi bende sabahtan beri internetimde sorun buluyordum 🫢 sonra telefonu kapatıp açtım gene yenilenmiyor sonra aklıma geldide çöktü mü diye baktım engel gelmiş . şükür telefonum sağlammış 🤣
berosunannesi bisenakillisinzaten bizde alışkanlık olmuş açılmadığı halde girip bakıyorum arada kötü bi bağımlılık gibi 😅
nebutantana30 berosunannesi saçma sapan şeyler gitsinler ilk önce tiktoku kapatsınlar bütün pislikler orda yani ne kadar boş iş varsa hepsini yapıyorlar burdan tebrik ediyorum.