Yuzuklerin_efendisi0 siz nerede yasiyorsunuz bilmem ama istanbul da nornal daire fiyati bu. Bes bin bizim sadece aidat paramiz mesela. Rakamlarin onemi yok ayrica, soylediklerimi anlamadiginizi goruyorum. Evin degerinin ne oldugunin onemi var. 5 bin degeri olan bir eve 25 bin evet isteyemez. Ama degeri 25 bin olan eve de bes bin verilmesi kiraci tarafindan ve kanunlarla desteklenen insafsizliktir. Suan neyin fiyati asgari ucrete gore belirleniyorki ev belirlensin? Siradan bir dairenin satis fiyati 5 milyona kadar cikmisken aylik 5 bin kira komik, imkansiz ve adaletsizdir. Ben ev sahiplerinin boyle magdur oldugu bir piyasada yatirim icin asla ev almam. Akillandim. Mesela annemlerinde iki tane saray gibi evi var. İci tamamen yenilenmis. Kocaman bahceli, terasli, garajli vs. Kiraya vermiyorlar. Haklilarda. Cunku yepyeni evlerini degerinin altinda kiraciya vermek istemiyorlar. Evin yipranma payina bile degmiyor. Adaletsizligi savunmayin. Belliki kiracisiniz. Adaletsizligi ve mantiksiz kanunlari bu kadar savundugunuza gore. Kimse babasinin hayrina ev almiyor. Hele ki ev almak boylesine zorken. Ama suan oyle bir durum varki, cogunlukla zorluk cekerek buyuk borclarin altina girerek, cocugunun kendinin bogazindan giyiminden kisarak ev almis insanlar , aldigi evi kiraciya komik rakamlarla hediye etmis oluyor. Evden aldigi kira bir haftalik mutfak masrafina denk dusuyor en fazla. Bir haftalik mutfak masrafi icin mi insanlar dag gibi ev borcuna giriyor? Akli olan oturdugu ev disinda ev almasin. Aldiysa da kiraya vermesin. Cocuguna miras biraksin. Kendi mali uzerinde kiraci hükum yurutuyor cunlu