Funda86 E_eren süt ve süt ürünleri diyeti sütün girdiği hiçbirşeyi yememektir.buna peynir yoğurtta dahil onlarda süt ürünü
Prensesannesiyimmm yasmin2222 Canım biber salçası da alerjik ürün oluyor haberin olsun domates salçası o kadar değil ama özellikle kırmızı biber ve biber salçası da alerjiye neden oluyor🤷🏻♀️
yasmin2222 Prensesannesiyimmm aaa teşekkür ederim 🤗 geçen hafta cuma başlamıştım henüz biber salçası tüketmemiştim, ama niyetleniyordum 😱
Cglkzn Prensesannesiyimmm bizede tak tersini söyledi doktor domates salçası yerine biber salçası koy dedi
Prensesannesiyimmm Cglkzn Hım anladım canım belki bizimkinin belirtilerine göre değişik söylemiştir 🤷🏻♀️
Cglkzn Camdakicicek evet en sıkıntı olan kısım kahvaltı biraz ben geciştirir gibiyim kahvaltıyi salatalik ekmek pekmez reçel marul kuru üzüm patates doya doya kahvaltı yapmak uzak bir süre
[silindi] Funda86 denediğim şeylerden sonuç alamayınca acaba alerji değil mi dedim ama bilemiyorum Bulunduğumuz yerde de doğru düzgün hastane doktor yok bu konuda uzman. İnşallah bi şekilde buluruz bir çözüm