azizeeee Arkadaşlar resimler sırasıyla çarşamba 16:30 22:00 ve perşembe 17:50yeait çatlama olmuş mu ? Akşam 22:45te birliktelik oldu şansım var mıdır gebelik konusunda ?
ZamaneAnnesii azizeeee bnce hamile kalmak istiyorsanız adetten sonra ki ilk 16 gün her gün iliski olsun bnm hemn adet sonrası olmuştu
elifkos azizeeee ben ovulasyon testi ile hamile kaldım benim bildiğim iki defa yapılmaz günde ama perşembe günü de hamile kalma şansınızı yüksek olduğunu gösteriyor ovulasyonunuz devam ediyor daha
azizeeee mervebyge yani bugün 17:50 gibi test yapabildim ve silinti ama birliktelik ancak 22:50 de olabildi sanki çatlamayı kaçırdık gibi geldi bana 🤧 çünkü belki de sabah 17:50 den çok önce çatlamıştır ,kısmet artık bakalım i
mervebyge azizeeee yok ya olmuştur bunlarla hç takılmayın akışına bırakın tabi bi sağlık sorunu yoksa stres olmuyor yoksa kendımden biliyorum
azizeeee mervebyge teşekkür ederim , sağlık sorunu yok çok şükür ve evet stres çook etkiliyor bu durumu ..dünya da karışıyor sanki çocuk yapmak da ne kadar mantıklı bilemedim
azizeeee elifkos ovulasyonun devam ettiğini nasıl anlıyoruz bu testte ,silikleşince çatladı artık bitti gitti mi oluyor ? Siz kaç aylık hamilesiniz bu arada ? Sağlıkla gelsin bebişiniz
elifkos azizeeee evet çatlamış oluyor ama şansınızın hala yüksek olduğu donemdesininz üç gün hamile kalma şansınız yüksek oluyor bebeğim doğdu çok şükür şuan 9 aylık ☺️
azizeeee elifkos oy maşallah sağlıkla büyüsün 🤲🏻🧿 siz pik görür görmez mi değerlendirdiniz acaba ? Yani çift çizgi kırmızıyken mi?
azizeeee Yaademm bekleyelim bacım 😅 bat 4 gün sonra bakalım ,aşırı bi sinir hali var üzerimde bazen regl öncesi de böyle oluyorum başka bi belirti yok :) sen koyu kırmızı mı değerlendirdin yoksa silindikten sonra mı ?
azizeeee Yaademm ya valla benim de tek bildiğim iki çizgi aynı koyuluktaysa yumurtlama gerçekleşiyor ,ikinci çizgi silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş demek oluyor..sizin sanki yumurtlama gerçekleşmiş henüz çatlama yok. Değerlendirebildin mi ?