Bebeğim iki aylık. Ben acemi bir anneyim, ilk bebeğim. Önceleri susturamadığımız şekilde ağlıyordu. Kolik bebekmiş. Şimdi ise öyle kendini sıka sıka ağlamaları yok ancak sadece kucakta duruyor ve dakikalarca gezdirdikten sonra uyuyor. Geceleri ise hiçbir şey işe yaramıyor. Biberonu bittiğinde bile boş boş çekmek istiyor. Karnının tok olduğuna eminim. Mememi de öyle yapıyor, asla bırakmıyor ama uykuya da geçmiyor. Huysuzluğa başlıyor sonra. Fön makinesiyle uyuduğunu keşfettik ama her zaman işe yaramıyor. 1 saat de çalıştırsak derin uykuya geçemiyor. ancak sabaha karşı beşte tekrar fön makinesi denediğimizde uyuyor ve asla uyanmıyor. Hatta ben dört saat geçince yediriyorum, uykulu uykulu içip tekrar devam ediyor uyumaya ve öğlen 12ye kadar uyuyoruz. Sonra yine maraton başlıyor. Gün içinde zorla uyutma, uyuduğunda ise max 1 saat sonra uyanma. Sonra yine uyutmak için mesai.. altını alma, karnını doyurma, ıvırı zıvırı derken, çoğu işimi yapamıyorum. Gerçekten çok zorlanıyorum. Bana hiç bir dakika kalmıyor. Gündüz razıyım ama gece hepten dayanılmaz oluyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Uyku eğitimi mi alayım? Huysuz bebeğim düzelecek mi? Bana yardım edin