Mnli meyrmo ben de deldirmek istiyorum benim bebekken deldirmişler iyi ki deldirmişler cesaretim yok başka deldiremedim kendime kızıma da küçükken olsun diyorum ama çok küçükken deldirince kulak büyüdüğü için yamuk ya da delik başka tarafta falan kalabiliyormuş
Nur1734 meyrmo hayır canım daha sağlıklı bir şekilde hijyenik oluyor kızım bir yaşına geldiğinde annem gidip eczaneye deldirdi ve yamuk değil işaretleyip delmişler soğutucu fısfıs ta sıkıyorlar
ozgeeyvz Ben bir hevesle gittim deldirmek için ama 1 yaştan önce delmediler. Herkes 1 yaştan önce delmiyor. Mecbur bekleyeceğim.
[silindi] meyrmo ya eczaneler delmiyo kuyumcularda ,kulak memesi gelisiyo yamuk olur büyüdükçe kabul ediyorsanız deliyim diyo ben celiskide hissettim kendimi hala deldirmedim 1 yasinda 3-4 yaşında gelin diyolar
Birdunyabircennetannesi meyrmo Kendi bedeni kendi kararı olmalı Daha çok küçük bence beklemelisiniz Kendi istediği zaman deldirin derim
annediyebiri AnnaKurt benim kızımında öyle yaptılar kuyumcu gözü de görmüyor bence kafasına göre kalemle işaret koydu deldi böyle yamukluk olamaz ilk üç gün üzülmekle geçti
Ballilokmam11 meyrmo kizim 11 aylıkken eczanede deldirdim.once işaretledi ben baktım sonra sprey ve krem sıktı oyle deldi gayet de iyi
Derya-Anne meyrmo Kastamonu’da eczanelerde delmiyolar artık bizi gümüşçüye gönderdiler ben önceki gün kızımın kulaklarını gümüşçüde deldirdim bu arada kızım 5 buçuk yaşında ☺️
Deletedmom_121 meyrmo benim kulak deliğimde bir sorun olmuştu genel cerrahi ufak bir operasyon ile aldı sıkıntıyı ve bana dönüp kulaklarınızı nerde deldiriyorsunuz steril olmuyor demişti takıcı kuyumcu va olmaması gerekiyor eczane daha mantıklı o yüzden
Fatma69 meyrmo eczanede çalısan brii olarak yazıyorum hiç bi sıkıntı yasamassınız ama 1 yaşını bekleseniz çok iyi olır