aygun20 Süt artırmak için neler önerirsiniz ?? Kullanıp memnun kaldığınız yöntemleri yöntemleri söylermisiniz
_mom aygun20 ya dün bulgur pilavı ve Kıbrıs tatlısı yedim cidden süt artırdı hemde baya artırdı sabah uyandım iki göğsüm dolmuş taşmış istersen bir dene..onun dışında bol emzir bol bol su tüket bol dinlen uyku da süt yapar
mirayezgii aygun20 4 kaşık yulafı bir bardsk sütte pişir. üstüne muz ve helva ekle. bana inanılmaz süt yapmıştı. en önemlisi uyku ve dinlenme. bir de en az 3 litre su içersennn tamamdır
yamaniskom [silindi] ya gerçekten iyi geliyor mu geçen bi post açıp sordum bende kilo aldırıyo diyen oldu işe yaramıyo diyen oldu bende almaktan vazgeçtim 🥲
aygun20 _mom bulgur pilavı yediğim gün bende arttığını hissediyorum ama bazen bebeğim emiyor ama uyumuyor ağlamaya devam ediyor aç kalıyor diye mamayla destekliyoruz il bebeğimi çok emziremedim bunu bari doyasıya emzireyim
[silindi] aygun20 eminim çok memnun kalırsınız, ben 7 ay boyunca kızımın alerjisinden sadece patates zeytin domates yiyordum sütüm buna rağmen gitmediyse bu takviye sayesinde
bsrashn aygun20 bebeğinizi sürekli emzirmek sağımdan daha etkili aslında olay göğs ucunu uyarmak değil hormonları aktif etmek o da bebekle oluyor:) bol bol ten tene temas edin ve stresten uzak durun. Yemek için helva ve bulgur diyorlar bi deneyin isterseniz ben en çok kuru incir ve hurmadan yarar gördüm ama en önemlisi bol bol sıvı alımı
birannebirbebek__ aygun20 Rica ederim ilk zamanlar belki 2 saate yakın bebeğimi emzirmişliğim var sütüm artmadı insta da ilkimbüyükbostancı ya bakmanızı tavsiye ederim kesinlikle düzenli sağım yapın tabiki bebek te emsin emdikten sonra da sağın ve kesinlikle uyku 👌🏻
_mom aygun20 canım bebeğin ağlamasını açlığa bağlama gazdan ağlıyor olabilir sen bol bol emzir sen emzirdikce gelecektir bende çok direndim mama ve anne sütü konusunda yeni üç aylık olacak.. Kıbrıs tatlısında bol ceviz vardı oda süt yapmis olabilir
[silindi] aygun20 bana 6 demişti eczacı ama kullandığım diğer ilaclarla çalıştığından 5 tane iciyordum
burcui89 aygun20 bol su içmek, Bestlak damla, Promalt içecek, tahin, anne çayları, yeşil sebzeler. Bunlar benim deneyip memnun kaldığım yöntemler.
[silindi] yamaniskom Kesinlikle işe yarıyor ♥️ bence kilo aldı diyenler sütum olsun diye yemeye içmeye yüklenenler , Çok şekerli sütlü tatlılar yiyolar buda kiloya sebep oluyo benim doktorumda bunu tavsiye etti Yeme içmesini her zaman olduğu gibi tutup 3 sene emziren arkadaşlarım bile var bunun sayesinde
aygun20 _mom o kadar sık emziriyorum ki artık bir yerde çok çok ağlıyor napayım mama veriyorum bende gaz mı diyoruz sürekli omzumuzda gaz çıkarmaya çalışıyoruz bütün herşey tükenince doymadı heralde diyoruz mama veriyoruz uyuyor mamayı meme reddi olmasın diye ama enjektörle verin demişti hemşireler hala öyle veriyorum bir mama bekleyişi var ya alıştı yada aç dahada bir aylık ama