sevgice o halde sizin yazınızda okudugum gibi aktariyim bende herşeyi :)
1.5 aylıkken normal kalça ultrasonu çektirmeye devlet hastanesine gittik. Ultrason çektikten sonra ortopedi doktoruna gözüktük ve sağ kalça 60 sol kalça 53 tü. Doktor ‘aa bişey değil bu geçer ‘ diye azımsayarak gönderdi bizi 1 ay sonra gelin bakalım diye. 2 ay 21 günlükken yani perşembe günü tekrar gittik aynı doktora bu sefer sağ kalça 64 sol kalça 50 çıktı. En büyük pişmanlıgım ilk ay doktor öyle yapınca bende önemsemedim. İnternete girio araştırmadım bile hep iyilerden çok kötü şeyler yazdıgı için paniklemek istemedim. Keşke baksaymışım hiç olmazsa kendi kendime çift bez yaparmışım. Neyse bu sefer bu doktor gerileme var dedi palvic bandajı takıcaz yarın getir takalım dedi ama şüpheye düştüm. Hemen bir doktor arayışıyla birlikte çocuk doktorumuz prof. Dr. Tuncay tenceli tavsiye etti ve aynı gün oraya gittik. Oda aynı şekilde bandajın takılması gerektiğini söyledi ve 6 hafta sonra kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi.
ama bu doktorda açıkçası çok içime sinmedi şimdi. Kendisi ultrasonla bakmadı mevcutta olan çekimlere baktı. Bez değişikliği için söküp takabileceğimi söyledi. Haftada 2 kez banyo yapabilirsiniz dedi 3 gün aralıklarla. Ama şimdi internetten araştırdıgım kadarıyla çoğu doktor cıkartmayın diyo ve daha kısa sürelerde kontrole çağrıyor. şimdi baltalimanı kemik hastanesinde timur bey var ondan randevu almaya calısıyorum alabilirsem hemen ona gidicem alamazsam bende gazi beye gidicem. Tekrar gidip geldiğimde yazarım buraya bende.
bişey sorucam gerçi çıkartmadıgınız için görme şansınız pek yoktur ama bacaklarında ayaklarında bant sıktıgı için şişlikler var. İnanılmaz tedirgin ediyo beni. Doktorunuz bunun için bişey dedi mi?