happypoy Kızlaaar 5 ay 18 günlüğüz dişi çıktıııı ayyy o kadar duygusalım ki zaman ne çabuk geçmişte dişi çıktı benim minik aslanımın yaaa
LadyGaddar happypoy maşallah, Benimki 10 buçuk aylik, daha yeni çıkıyor ,iştah sıfır Allah kolaylık versin
happypoy bisenakillisinzaten gece ağlamaları çoktu çığlık atıyordu resmen 50 defa kalkıyordum ateşlenme olmadı
aslymom happypoy birden mi çıktı dişi beyazlık falan varmıydı kaç gün sürdü o süreç 3 gündür bozuldu uykular çığlık atarak uyanıyor geceleri her şeyi ısırıyor ağzına sokuyor mendilleri falan
azicikgobekatalim happypoy maşallah, darısı başıma. Dün gece belki 30kere bölündü uykum. Gözü kapalı ağlıyo,2 dk emip bırakıp ağlıyo sonra tekrar emiyor. Yan yana yatıyoruz zaten hiçbir şey anlamıyorum uykudan. Dişten önce uykusu iyi miydi bebişinizin?
bisenakillisinzaten happypoy şuan 6 aylık bı kaç gündür bı huzursuzluk var ama cozemedim bende eller hep ağızda acaba diş mi dedim de
happypoy bisenakillisinzaten olabilir benimkininde eli sürekli ağzındaydı ama dediğim gibi gece ağlaması dışında hiçbir belirti göstermedi
cerenelif2024 happypoy bizde haftaya 5 aylık olacağız. 3 gündür aşırı huzursuz hep ağlama eller ağızda uykular kesildi çok beteriz ya bi çıksa da rahatlasak
happypoy cerenelif2024 1 hafta sürdü bu gece huzursuzluğu 50 bin defa kalkıyordum ama değdi minicik dişi oldu😍😂🧿🦷
happypoy aslymom ya benim ilk bebeğim zaten çok fazla bilgim yoktu ama dişini kontrol ettiğimde hiç kızarıklık şişlik yoktu bugün bi baktım çıkmış