kuzeysemihbeyza Herkese merhaba 20 günlük bebeğim ve sarılık atlattık çok az kaldı gözlerinde, bebeği ne kadar zamanda bir uyandirmaliyim sürekli uyu uyan bebeğe zarar verir mi ? Aynı durumda olan var mı 🤦🏻♀️
nsm 2 saatte 1 diye biliyorum uyandırmadan ağzına memeyi almasını sağlayın o şekilde uyurken de beslemeye çalışın kuzeysemihbeyza
Aren2023 kuzeysemihbeyza en az 40 günlük olana kadar gece 2 saatte bir emzirmeniz lazım bizimde doğduğunda sarılıktı doktorumuz çok sıkı tembih etmişti bir de sarılık olmasa bile ilk 40 gün önemli bir de sarılık varsa lütfen buna dükkat edin. Sonrasında yavaş yavaş uyusun diyor doktorlar
9793selaam kuzeysemihbeyza emzir sürekli 2 saate bir gündüzde saat te bir teklif et memeyi.hem sütün artar .süt dmeek ne kadar arz talep meselesidir .bol sütlü bol şifalı günlerin olsin cnm 🌸🤲🏻
cimcime1018 kuzeysemihbeyza 1.5 saatte en fazla 2 saatte emzir canım. Hatta aralığı ne kadar az olursa o kadar iyi. Uyurken de emzirebilirsin. Oğlumun sarılığı böyle atlatmistik biz çok emzirdim öyle öyle gitti
kuzeysemihbeyza nsm çok huysuzlaniyor uyu uyan yapınca bide gaz oluyor ama mecbur emzircem 2 saatte 1 ozaman
cimcime1018 kuzeysemihbeyza Bebeğinin midesi çok küçük annesi senin sütün doyurucu ve ona yeter. Lütfen kendine ve sütüne güven olumsuz düşünme 🥰
Aren2023 kuzeysemihbeyza hayır yetiyor öyle düşünmeyin ilk zamanlar dünyaya adapte olmakta zorlanıyorlar o yüzden huysuzlanıyor olabilir kilo alışı iyiyse hiç sıkıntı yapmayın lütfen
kuzeysemihbeyza cimcime1018 çok teşekkür ederim emzirmeye devam ediyorum ozaman bırakmadan sabit saatler arasında 🩵
aysima108_ kuzeysemihbeyza canim gündüz 2 saate bir gece 3 saatte bir emzirebilirsin ben alarm kurmuştum aslında kilo alımı güzelse uyanmasını da bekleyebilirsin geceleri bizim doktorumuz öyle demişti ben aldırmadan 40i çıkmasına rağmen 4 saati geçince uyuduğu halde alıp emziriyordum uykusunda tabi oda alışkanlık yaptı galiba 1 yaşında simdi geceleri hep uyanır emmek için zor yani tabi senin için nasıl rahatsa o şekilde yap ama 30 günlük olana kadar en azından geceleri 3 saati geçirme canım
Gunes-1 kuzeysemihbeyza sarılık tekrarlar bu yüzden tammamen bitsin 2 ay bitince gece 3 saate bir doyur
Gunes-1 kuzeysemihbeyza kuzeysemihbeyza tabii devam, zaten iki ya saat başı emzirmeye gerek kalmayacak
Aren2023 kuzeysemihbeyza olsun siz emzirmeye devam edin yakında sarılığıda geçecek kilo alımı da hızlanacaktır. Birde bende sezeryan oldum biraz sancılı acılı ağrılı bir süreç ama geçiyor. Şimdi oğlum 16 aylık ne ağrım ne sızım ne de dikiş izin doğru dürüst kalmadı bile biz anneler çok güçlüyüz o yüzden kendinize güvenin ve bebişinizi emzirmeye devam edin
cimcime1018 kuzeysemihbeyza Rica ederimmm 🪷 Şifa olsun inşallah bu günler de geçiyor hatta ozleyeceksin bile 🥺🥰
kuzeysemihbeyza cimcime1018 herkes öyle hızlı geçiyor diyor ama bana sanki hiç Aman geçmiyor gibi geliyor çok teşekkür ederim 💓