1mommm benimde oğlumu kreste 2 kez isirdilar, isiranlar da oğlum da 2.5 yaşında. Isırma olayından sonra oğlum içine kapandı ben de kreş öğretmeni ile gorustum. Isıran cocuklardan birisi pedagog desteği alıyormus ve ısırarak sevdiğini saniyormus. Bana bu açıklama biraz tuhaf gelmişti, kreş öğretmenlerine sinirlenmistim o çocuklar benim oğlumu isirirken hicmi farkedilmedi yani. Oğlum içine kapaniyor hassas birisi lütfen gözünüz üzerlerinde olsun şeklinde uyarmistim. Ayni durum sizde de var yegeniniz küçük anlamıyor belki ısırinca güzel bişey yaptığını zannediyor hele de annesi gülüyorsa, ama o çocuk kızınızı ısırdığı an hirpaladigi an ablaniz ne yapıyordu, emanet çocuk sonuçta gözünün üstünde olması gerekirdi. Bence araya biraz mesafe koyabilir çocuklar daha aklı başında olana kadar daha seyrek görüşebilirsiniz. Benim de çocukken kuzenlerim bana zorbalık yapardi hele bitanesi yüzümü tirmaliyordu yüzümde onun tırnak izi var. Ben anneme çok kızıyorum şimdi neden onlarla o kdr görüşüyorduk ki diye.