Fkiklim daha fazla emmeye ve biberenlo daha fazla mama yemeye başladı yani bizim kilo almamız 2. Aydan sonra sıkıntılıydı bebeğim çok kusuyordu ondan da olabilir dil bağından da olabilir diye düşündük Ayrıca anesteziden okadar korkmayın bebeklere göre çok az veriyorlar zaten ama cerrah ben kesmeye gerek duymuyorum Sünnet ettirmezseydiniz sadece bu işlem için sizi almazdı dedi fakat insanın içi rahat etmediği için kestirmek zorunda hissediyor sonuçta normal bir durum değil normalde bağlı olmaması gerek bilmiyorum tercih sizin bizdede bir çok doktor gerek yok demişti ama dediğim gibi bu formda bir yorum gördükten sonra hemen karar verdim ileride pişman olmamak için konuşmada pelteklik konuşma bozukluğu yapıyormuş benim eşimin öyle gereçekten konuşmaları net değil çoğu kişi anlamakta zorlanıyor ayrıca anestezi yapmıyorlar sprey sıkıyorlar uyuşuyor ve çok küçük bir operasyon la kesiliyor kuzenimin Kızı öyle oldu 10 dakikalık işlem hemen sonrasında emdi ben Sünnet te olsun olmuşken diye anestezi tercih ettim