papatyakokulum_ kasimonbes bizde evde kullanıyoruz aslında mayosu var ama tatilde tek mayoyla zor oluyor açıkçası. Bide beden olarak nasıl acaba büyük beden mi almam gerekir
kasimonbes papatyakokulum_ bedenleri bence bedenine göre al. Biz Şuan 21 22 aylığız ben 2 3 yaş aldım seneye de rahat olur öyle söyleyeyim. Kolları düşüyor ama idare ediyor mayo ile seneye de net olur 😊
aysegulkkoca Görselini eklediğiniz ürün lcw nin, neden oradan tercih etmiyorsunuz? Bugün ben de kızıma aldım başka bir çeşidini, kalitesini beğenmiştim ☺️
papatyakokulum_ aysegulkkoca beden bulsam hemen Alicam gunledir her saat beden gelmiş mi diye bakıyorum ama malesef beden gelmiyor ki. Sizin aldığınız nasıl acaba fotoğraf ekleme şansınız var mı
rainayaz papatyakokulum_ internette pahalı oluyor ama kalitesi kesin aynıdır eminim. LCW falan da baktım yoktu
papatyakokulum_ rainayaz evet bende bakıyorum bu tarz 4 tane mayo takip ediyorum asla beden gelmiyor gece biile uyanio bakıyorum ama yok. Sizin aldığınızin fermuar kısmı nasıldı çocuğun cildini rahatsız edecek gibi mi
papatyakokulum_ Asyaveannesi04 evet o cilekliyide gördüm uzun zamandır takipte ediyorum ama beden gelmiyor maalesef