papatyakokulum_ Kızlar selam şu tarz bı mayo arıyorum tulum şeklinde yani. Bir çok siteye baktım Allah aşkına var mı bildiginiz site yardımcı olur musunuz
Eglenogren papatyakokulum_ decathlon, defacto, ebebekte mağazada gördüm, hm de var. Ben defactodan aldım
kasimonbes papatyakokulum_ ben trendyoldan aldım geçen sene çok da memnun kaldım. Bu sene de normal mayo aldım ucuzdu 3 adeti 350 ye aldım
papatyakokulum_ Eglenogren internet sitelerinde yok ama baktım. Mağazadan mi aldınız bide görsel ve rica etsem fiyat söyler misiniz
Cicektebenimcicekligunlerde papatyakokulum_ Mağazasina geçen ay palet almak için gittiğimizde cocuklar için uzun kollu ve şortlu yüzücü mayoları görmüştüm. İnternet sitesine bakmadim
papatyakokulum_ Cicektebenimcicekligunlerde mağazası bulunduğum ilçede yok malesef sitesine baktım varmış bunlardan ama beden yok bu seferde
papatyakokulum_ kasimonbes nerden aldığınız acaba 3 adedi o fiyata fotoğraf atma şansınız var mı rica etsem . Birden trendyoldan aldığınizinda fotoğrafını paylaşabilir misiniz
rainayaz papatyakokulum_ bende bundan arıyordum plaja giderken yol üstündeki dükkanlarda görüp almıştım yani öyle yerlerde oluyor genelde
kasimonbes papatyakokulum_ rica ederim biz Şuan kullanıyoruz kendi şişme havuzu olduğu için hatta mayo bez bile kullanmıyorum.inanılmaz güzeller seneye dahi olur hatta
papatyakokulum_ kasimonbes bizde evde kullanıyoruz aslında mayosu var ama tatilde tek mayoyla zor oluyor açıkçası. Bide beden olarak nasıl acaba büyük beden mi almam gerekir