milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon benimkide gece uyumadı ya bizim bebeler fark ettiysen aynı zamanlar böyle oluyor gezegenlere ben sokuşturacam az kaldı ha retrosuna merkürüne ilerine berisine az kaldı🤣🤣🤣 benimki gündüzde uyumuyo ama aşko
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak şom ağzıma şey edeyim😁benimki de uyandı😁 değişik değişik istekleri var ama anlamıyorum😁 alti temiz gaz çıkardı karnı tok masaj yaptım egzersiz yaptırdım evi dolaştık. Ama istediği başka şey herhalde. Bi konuşmayı ogretemedim 😫
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon kızzz benimkide huysuzdu sussun diye elektrik süpürgesi sesi açtım uyudu 🤣🤣 kolik saati dışındada işe yarayacak bu ses demek ki eşim haklıymış aynı anası süpürge yapcak 7/24 🤣🤣
TulayGeriDon milletsanakanalizemiolacak sen sussun diye elektrik süpürgesi açıyorsun ben emsin diye 24 saat klima acıyorum fatura gelsin 2bin TL 😁😁 benim adam küplere biniyor😁 senin fatura kaç geliyor
milletsanakanalizemiolacak TulayGeriDon bilmiyom ki bizim kaynanamlarla saatler bir kayınpederin emeklisinden otomatik kesiliyor ama bize 2 ayda 1 geliyor fatura en fazla 500 filan
durummkizim humanur09 tam 4 ay sonra oldum bende stres tedirgin oluyodum gergin filan ama kızım tam 4. Ay gununde regl oldum yani 2 gun once 😂♥️