btlbsr defnevedoruk scooter da ebeveyn kontrollü olsa daha mı iyi diye düşünüyorum. 23 aylık ama pedallara yetişemiyor motoru var süremiyor. 16 aylık şu an globberi sürebiliyor mu siz mi yönetiyorsunuz. Birde sizde o paraya değer mi
defnevedoruk btlbsr hayır pedallara ayakları daha ermiyor, ama mesela öndeki direksiyonu çeviriyor şuanlık. yani abartıldığı kadar bir wow özelliği olduğunu düşünmüyorum. bizde zaten globber olduğu için scoteri ebeveyin kontrolsüz almak istiyorum
Sapsikanne btlbsr xiaomi ve lets be child scooter var iki yaşına girmeden almıştım iki buçuk yaşında şu çok güzel sürüyor bu hafta da annem babam bisiklet almış onu henüz tam süremiyor
tuzludakota btlbsr lets be child bizde de var bende 2 yaştan önce almıştım evde bi süre alışsın diye şuan 2 bucuk yaşında artık dışarıda güzel sürüyor
btlbsr tuzludakota çok teşekkür ederim o markadan da memnun olan baya var demek ki incelicem hemen. Sağlıkla mutlulukla sürsünler inşallah
HaLe31 btlbsr https://www.decathlon.com.tr/p/cocuk-scooteri-3-tekerlekli-mavi-b100/_/R-p-351455?mc=8853909&c=MAV%C4%B0 bizde bundan var baya memnunuz
btlbsr HaLe31 kaç yaş itibariyle binebildi acaba buna. Oturaklı daha mı iyi olur diye düşünüyoruz bizde bilemedik çok seçenek varmış
HaLe31 btlbsr 27 aylıkken aldık biz bindi öğrendi, şu an baya aktif kullanıyor, ama mutlaka kask ve eklem korumalıklarını alın derim çok riskli öbür türlü