Nhrnhr Ben kullaniyorum cokta memnunum , mukemmel bir bulus , kesinlikle almalisiniz. Asla koku sizdirmiyor , verdiginiz parayi sonuna kadar hakediyor , posetleri biraz pahali ama onlarda uzun sure gidiyor
Giizem05 Şimdiye kadar aldığım en mantıklı şey bu sanırım kesinlikle tavsiye ediyorum sıfır koku poşet koymakla uğraşma derdi de yok kesinlikle alınmalı bence
Masalserin2019 SumeyyeC ben baska markayı daha pahallıya almıstım fiyat olarak suan 90 sa gerçekten iyi al derim ben koku falan hic yapmıolar cok rahat oluo
Annevebebisi Çok çok memnunum. Koku yapmıyor, kolay elimin altında. Doldukça kolayca bağlayıp atıyorum. Çok pratik :)
FatosYK SumeyyeC biz kullanıyoruz. Eşim zorla aldı ben istemem bu ne dedim 😀 ısrarla aldı geldi hatta ebebekte outletten almış dış kutusu yırtıldı die cok uyguna aldı. İyikide almış dıyorum ne koku ne bişi hiçbişi yok alttan ve üstten bağlıosun sürekli gelen bi poşet 😀😀 al bence
Ebruili Kesinlikle tavsiye ederim zorla eşime aldırdım şuanda kendisi iyi ki almışız diyor elim ayağım resmen
Sevilay61 Cok memnunum iyi ki aldım dediğim ürünlerden biri. Yalnız e bebegın şubat indirimini bekleyın. 55 tl ye düşmüştü gecen şubat.
Mom022 SumeyyeC valla ben çok çok memnunum kızım ilk doğduğunda bizim odamizdaydi sıfır koku. Kaç gün bosaltmadigim oluyor daha bir kere koku almadık
T-Tuna SumeyyeC ben çoook memnunum . Hiç koku sızdırmıyor desem yeri. Kullanımı da çok rahat. Habire poşet tak at derdi yok.
Smrenes Canım mm çöp kovam o olmasa yanmışım.. İyiki aldığım ürün diyor susuyorum..ben aldığımda 60 tlydi genelde herkes çöp torbasının pahalılığından dert yanıyor normal çöp torbası iş görüyor aslında..
Prensesinannesi25 Smrenes evet nasıl bağlıyorsunuz bende merak ettim ben 3lü alıyorum poşetini ama yine de pahalı tabi
mavi1balon SumeyyeC ocağın son haftası belli olur hangi ürünler hangi tarihte indirimli diye, ben de poşetini alacağım
Prensesinannesi25 SumeyyeC 3 aydır kullanıyorum korbell ve yatak odamda . Çok memnunum hiç koku sızdırmaz düşünün aynı odadayız asla koku yok emin olabilirsiniz
Smrenes Prensesinannesi25 kendi poşetine göre biraz daha uğraştırıyor ama Bi iki taneden sonra pratiğe dönüyorsunuz ama tabi maliyet açısından daha ucuz..çöp kovasının içindeki oval parçayı çıkarın küçük boy veya büyük boy büzgüsüz çöp torbasını açıp oval parçayı içine koyup oval parçanın kenar çıkıntılarına torbanın uç kısmını oval parçaya sarıp yerine oturtuyoruz kapağını kapatıyoruz anlatabildim mi bilmiyorum ama normal çöp kovası şeklinde geçirmiş oluyoruz Binevi.. Umarım yardımcı olmuşumdur