Hamzalp Kızlar migrenim varmış yeni öğrendim doktorda Sibelium adlı ilaç yazdı şimdi internetten yan etkilerini okudum Halsizlik uyku kilo artışı yapıyormuş kullanan var mı varsa etkileri gördünüz mü 🙏
sahikakocarslanli Hamzalp ben bi YAN.etki görmedim bi ara kullandım uzun zamandır migren var bende de yan etkiyi dert etme derim o migren ağrısı daha lanet bisi
zeynep_yze Hamzalp Öncelikle geçmiş olsun.bende cok uzun zaman önce kullanmistim bu ilacı agrilarima cok iyi gelmisti sık sık atak halinde geliyordu o zaman ilaci kullaninca baya azalmıştı ataklar bende aşırı kilo yapmıştı sadece birakinca eski kiloma geri dönmüştüm
MerveBurak Hamzalp bende kullanmıştım yan etki görmedim ve düzenli kullanımda migrenime çok iyi gelmişti. Özellikle dr gece uyumadan al demişti bana o yüzden uyku sorunu yaşamadım
Hamzalp sahikakocarslanli peki ne kadar kullandın sen kullanınca azalma oldu mu doktor kontrollüyle mi bıraktın
Genc_anneee Hadi ya ben yıllardır çekiyorum serumdan başka bişey fayda etmiyor artk. Emziriyorum da tuttumu çok zor oluyor.
Hamzalp zeynep_yze çok geçmiş olsun sanada canım benim ayda 1 geliyo da o yüzden çok sık değil ya kullanmakta kararsız kaldım