iyikianneyim61 sac kurutma makinası bebek teni için zararlı olabilir eğer çırasız falan yapacaksan. Ben banyolarindan sonra yatağının içine ayaklarından 2 cm uzağa sıcak su torbası koyuyorum yatağı ısınıyor birde bir iki saat uyursa uyanınca gazini çok rahat çıkarıyor. Bebeklerin daha bağırsakları oturmadığı için sallanıyor o yüzden sallayınca rahatliyorlsr gaz hareket ediyor bezini açmak rahatlatıyor bezini açtığınızda bisiklet hareketi ve iki bacağını karnına doğru itişirseniz eğer gaz asagida ise çıkarır he değilse o zaman dikkatli bir şekilde bacaklarından tutup kalcasina dikkat ederek biraz havaya kaldırın sonra indirip tekrar bacaklarını karnına ittirin ben gaz damlası kullanamadim ishal yaptı. Böyle böyle rahatlatiyorum. Ki benim bebeğim yedikten sonra gazını kesinlikle çıkaramıyor illa aşağıya inecek ondan sonra. Meme cekistirmeyi bende yaşıyorum ben öyle zamanlarda bugün denedim yani emziğini verdim biraz emdi sonra tekrar ayni göğüsü verdim ikisini verince kustu hickirik falan tuttu fazla geliyor sanırım