ralpyyy Geveze_yazar itiraf ediyorum ahım çok çabuk tutar. Geçen sene yaşadığımız il eşimin memleketine çok uzaktı izne gidecektik yolda eşimle kavga ettik ben bu kadarlık yoldan gidiyorum hizmet etmek için mi vs diye o da yapmak zorunda değilsin demişti annesini tanıyorum bir şeye elimi atmazsam kıyameti koparır. Dedim beni cebinden çıkarır yapsın işte eli ayağı tutuyor tutmazsa yaparım gocunmam eşimde dedi sana muhtaç değil zaten yapar annem dedim inşAllah bana muhtaç olur. Oraya gittik ertesi günü kaynanamın ayağına donmuş tavuk düştü alçıya aldılar eşim diyor anne sen birinin ahını aldın kesin durduk yere olacak iş değil yoksa diyor melek gibi kadınım ondan çekemiyorlar zaten 😂🥶
hanimefendii Geveze_yazar bende geçen elime fazladan1000 lira geçti. Bankaya yatırdım gram olarak. Her gün sabah şu kadar kardayım şu kadar zarardayım diye rapor veriyordum adam sıkılıyordu artık 😅 ne olacak bu halimiz
hanimefendii Efnans_Mom bizim de öyle yani sonuçta bolluğu da yokluğu da beraber çekiyoruz. O da gizli bişi almaz ben de yapmam. İşin aslı ben gizlersem onun da gizlemesindense beraber bilelim yiyelim ya da biriktirelim istiyorum.
Efnans_Mom hanimefendii aynen öyle karı koca arasında ayrı birikimler olmaz olmamalı bence 😂 çalışırken hiç senin benim param muabbetimiz olmadı hâlâ da olmaz zaten olacaksa neden evlenip yuva kuruyoruz ki herkes çalışıp kendi parasını kendi yesin 😂
milletsanakanalizemiolacak Sermec27 Gel kız kardeşim tatli sarılalım bende çok salağım bende öyle yapıyorum🫂
milletsanakanalizemiolacak Sermec27 estağfurullah ben kendim için dedim 🙈 kaynanamda dahil herkes bana kocaya param ver denmez diyor ama ben iflah olmuyorum her seferinde bende para ver vereyim mi diyorum 🤣
Sermec27 milletsanakanalizemiolacak valla bende iflah olmuyorum geçen babam geldi yeni doğum yaptım giderken biraz para verdi kendine harca diye eşime diyorum babam para verdi lazımsa sana vereyim annemde verdi biraz kendine bir şeyler al diye eşime diyorum bende para var vereyim mi sana 😁
ellerimt0mbikt0mbik Geveze_yazar Evimin temiz olmadığı bir gün sana geliyoruz diye bir mesaj aldım,baktım işin içinden çıkamıycam,bütün halıları kaldırıp,ortalığa temizlik malzemesi yayıp,misafirler gelince ay ben de temizlik yapıyordum demiştim.
milletsanakanalizemiolacak Sermec27 illa vercez işte 🤣🤣 eşim diyorki bana senin yerinde olsam param var demem yok der senden para alırım diyor vur yüzüme aşkım diyorum safım ben diyorum bendeki parayada ekleme yapıyor ama bir gün elimden alcak bende mal gibi kalcam biliyorum🤣🤣🤣
anonim96 Sermec27 ay aynısını bende yaptım annem babam birsürüüü para verdi ben gittim ortaya koydum kocam aldı tabii ihtiyaç oldukça bi 50 euro vardı Allah’tan onu saklamışım 🤦♀️
sezer2022 Geveze_yazar burnuma minik darbe ile kanatmıştım Burun kanatmak bu kadar kolay mı geçmiş olsun 🤣🤣 eşime maaşım bitti diyip kenara atıyorum 🙈
Geveze_yazar sezer2022 valla tam bir yer var vurmak yada oraya dokunmak yeterli😂 ah maaş alsam çalışsam bile yeterdi bana🥲
Sermec27 milletsanakanalizemiolacak yok yok öyle olmaz inşallah ya Allah razı olsun eşimden her istediğimi alır benimde çocuklarımizinda bende durum böyle olunca bende para olmasına gerek yok diye düşünüyorum sanırım 😁