minervadefne Tecrubesizaile0334 kimyon ve rezene mi? Bebeğe vermedim ben içtim sadece damla olarakta bi o kaldı almadığım 🥲 son çare onu da deneyeceğim ama zinco rahatsız etmedi bizi
Tecrubesizaile0334 minervadefne evet verenler var diye bende vermiştim çok önerdiler çünkü malesef sonucu kötü oldu benimde son damla buydu ve şaşırtıcı bir şekilde o kdr pahalı damlalar işe yaramazken bu iyi gelmişti 😄
minervadefne 14032 evet kullanıyordum zaten severim de baharat olarakta ama çok gazı var o yüzden içerek denemek istedim 🥲
minervadefne mutluanned belki denk gelmiştir bizimki bugünde deneyeceğim bakalım inşallah rahatsız etmez faydası olur
dryglgl minervadefne kucağınızdayken tuvaletini yaptıktan sonra hafif hafif zıplar gibi yapmayı deneyin bir de inşallah faydası olur 🥹
minervadefne 14032 bugün rahat geçti çok şükür o kadar ağlaması vs olmadı rahatsızlanması geceki gibi rahatça çıkardı gazını 🥹 sancısı oldu ama rahatladı hiç değilse
minervadefne Tecrubesizaile0334 yok bebeğe vermem de işte ama ben içince de ciddi fark oldu ya çok şükür
Tecrubesizaile0334 minervadefne ne güzel o zaman bende hiçbir faydası olmadı kendinden geçmesini bekliyorum
Tecrubesizaile0334 minervadefne 1 hafta kdr içtim hatta anason ve rezene karıştır dediler onuda yaptım ama etkisi olmadı ztn yediklerime dikkat ediyorum 🤷♀️
minervadefne Tecrubesizaile0334 ya kıyamam ya oda zorlanıyordur doğum sonrası gaz sancısı çektim de ölcem sandım nasıl dayanıyorlar
Tecrubesizaile0334 minervadefne bazen çıkarıyor ben bile şok oluyorum içerisinde bu kdr nasıl biriktiriyor diye ağlamakta haklılar 🙈
minervadefne Tecrubesizaile0334 öyle gerçekten dünde bizimkine masaj yaptım dedim sen bu kadar gazı nerende tuttun 😂
Tecrubesizaile0334 minervadefne anlamadığım gaz yapıcı şeylerde yemiyorum ama nasıl oluşuyo çözemedim ☺️
melisinannesiii minervadefne merhaba, gaz durumlarınız nasıl oldu? Bebeğim 2 ay 10 günlük çok gazlı gazdan uyumuyo çocuk