Deletedmom_1111 sagkalp eğer korunmuyorsan oluyor neden olmasın benim tanıdığım ilk geceden kaldı hatta kızı günahına girende baya oldu
alpinannesi__ Deletedmom_1111 AA ben 🥲 tabi oğlum 39 haftalık doğunca anladı herkes öyle bir şey olmadığını
Deletedmom_1111 Deletedmom_115 evet çok kötü Bi his hatta kuzenim evlenecek bana dedi ki çocuk istiyorum ama iftira atarlar diye korkuyorum dedi Bende koy gitsin onlara ne dedim 🥲
Deletedmom_115 Deletedmom_1111 koy gitsin hahaha 😂😂😂 off bi de ilk geceden hamile kalıp erken doğum yapanlar da var acaba onlar hakkında neler diyorlar 😂😂
ArsAyz sagkalp Regl olmam gereken günde bişey olmaz dedim oldu ve şuan 2,5 yaşında 😂 Tek ilişkide malesef gününe kadar biliyorum 😅
sagkalp ArsAyz ya ben hiç takvime felan bakmadım sonradan aklıma geldi bir baktım tam yumurtlama günüymüş şok oldum şimdi adet gününü bekliyorum test için 🥲
Kerem_k1 Deletedmom_115 mesela ben. Evliliğin ilk haftasında hamile kaldım oğlumda iki hafta erken doğdu. Kınayan bi kuzenim vardı çok üzülmüştüm ki daha üç ay önce evlendi ama 3 aylık hamile. Başına geldi ya görsün işte benim nasıl hissettiğimi.
Aptalllarsizi sagkalp tabiki de oluyor ikizin ilk gecede hamile kaldı hatta dedikodu çıktı evlenmeden önce olmuştur diye ama öyle bişey yokkk kem gözlü dedikoducu fesatlar yüzünden de düşük yaptı ağızları kilitlenecesiler