fifi48 suan gündemde olan videolar cok yaniltici neredeyse her bebegin yaptigi davranisi otizm olarak öne sürüyorlar benim bebegime gelirsek el cevirmeyi genelde kucak istediginde yapiyor bu ne zaman sorun olurdu oyun oynarken veya durduk yere yapsaydi o zaman evet aa acaba olabilir mi derdim ama genelde kendini ifade etmeye calistigi zamanlarda soyledigim gibi sinirlendiginde bir sey yapamadiginda yada hayırı biliyor artik ben ona hayır dedigimde kendini sıkıyor bilekten el cevirmeyide her zaman oldugu yerde sıkıldıgında yapıyor mesela mama sandalyesinde otururken doyduysa eger basliyor yapmaya beni gorunce sıkıldıysa kucak anlaminda yapiyor ve ben kucagima aldiginda o davranis sönüyor. onun disindaki otizm belirtilerinden hic biri yok goz temasi cok guzel ayina gore oyunlar oynamaya basladik aktif oyunlarda zaten 8 aylik bir bebekte arasakta bulamayiz goz temasi olmasaydi yine dusundururdu ama ismine dönme , goz temasi mevcut motor gelisimleri önde her seyi cok erken yapti gibi gibi.. o videolari hazirlayanlara bir ozel egitimci olarak cok kiziyorum anneleri o kadar telaslandiriyorlar ki ben bile telaslanmisim meslegin icinde olmama ragmen .. tesekkurler💗