Ertugrulun_Annesii Kizceler merhaba 🎀 4.ay aşısı sonrasında bebeginizde herhangi degisimler oldu mu..? Olduysa ne tür değişimlerle karşılaştınız acaba ?
merve86 Ertugrulun_Annesii aşı gunlerinde huysusz oluyor bir kac saat o gun cok agladı 45 dk boyunca okadar sonra her zamanki gibiydi
Uykusuzhayat Ertugrulun_Annesii 4. Ayına kadar hiçbir aşıdan etkilenmemişti ama 4. Ay aşısı iki üç gün ateş yaptı halsiz kaldı calpolle nemli bezlerle düşürdük neyseki
Ayssytrk Merhaba, biz geçtiğimiz hafta yaptırdık. Daha öncekilerde olmamıştı fakat bu defa gece ağlayarak uyanma, gündüz huzursuzluk ve vermediği şekilde tuhaf tepkileri oldu.. Her bebekte olmayabiliyor ama...
Ayssytrk Ertugrulun_Annesii geç döndüğüm için kusura bakmayın 🙏🏻 Hafiften oldu neyseki 37.3 iken farkedip calpol kullandık 1 saat sonra düştü
Busraoxuz Ertugrulun_Annesii bızımde ılk defa atesı oldu ıkı gun boyunca. Sureklı atesını olcup calpol ıle destekledım sık emzırdım. Zaten ataktalar bızım kız belırgın olarak gece uyumasında sıkıntı cıkarmaya basladı bazen ne ıstedgını bılmıyor 4 ay 25 gunluk 🤷🏻♀️ Bırde emerkn sut hemen gelsın dye kızıyır vuruyor dana gbı tosluyor mecazen 🤪
Busraoxuz Ertugrulun_Annesii maalesef kı , benım gogsum sıstıgınde oldu ama Allahtan uzun surelı degıldı
Canangnr Ayssytrk ah keşke vermeseydiniz ateş düşürücü 38 e kadar aşı sonrası normal kabul edilir malesef ebelerde çok bilinçsiz ve güncellenmemiş bilgi aktarıyorlar bizim aile hekimi ebemiz aşıdan önce verin öyle gelin ateş düşürücü demişti çocuk doktorumuzu arayıp sorduk kesinlikle vermeyin aşının bir manası kalmaz cevabını aldık 38 e kadar normal sonrasındada ılık duş eklem yerlerine ıslak bez yapabilirsiniz demişti 18 aylığız henüz hiç ağrı kesici ateş düşürücü kullanmadık
Omerberat Biz de iki gün önce yaptırdık ilk gün hafif ateşi vardı fakat onun gecesi aşırı derecede huzursuzluk vardı ve ağladı sonradan da sürekli uyudu bir buçuk gün sonra tepki vermeye başladı yavrum ilk defa böyle oldu geçmiş olsun herkese🌺
Canangnr Ertugrulun_Annesii Benim kızlarımda ateş 37,5 oldu huzursuzluk olmadı aşı sonrası ateş 38 e kadar çıkabilir ateş düşürücü verirseniz aşının etkisini yok edersiniz yani yapılan aşı bir işe yaramamış olur yarım saate bir ateş ölçüp not edin Aşı ateşi 24 saatten fazla devam etmez ederse aile hekiminizle görüşün başka bir durum eşlik edebilir Ağrısız acısız geçsin geçmiş olsun