Emir0_ Oğlum yenı 3 yaşına gırdı seneye bu zaman nasipse 4 yaşına gırcek 47 aylık oluyor yani seneye mi ana sınıfına başlayacak, ona göre hamilelik düşünmek istiyorum bileniniz varsa yardımcı olur mu🥲
uykucukoalaa Emir0_ Sakarya’dayim evimin yakınında anaokulu var 3 katlı devlet okulu 3 yaşında alıyor. Bazı devletler 3 yaş itibariyle alabiliyor 4 de alan da çok.
Zeynep_alya24 Emir0_ geçen sene 3 yaş grubuna verdim bu sene 4 yaş grubuna her gün soruyor ne zaman açılacak okul açılsın artık diye
Dondurmalikahve Emir0_ Tecrübesi olan bir anne olarak cevaplayayım Anaokuluna devlet e okulda 48 ay için anaokuluna gidebilir diye kayıt açar 60 ay için de ana sınıfına gidebilir diye kayıt açar. Bazı devlet anaokulları 3 yaştan itibarende alır. Bulunduğunuz yerdeki anaokullarina sormanız gerekir.
Mayissannesi34 Emir0_ bu sene 2019 doğumluları alıyorlar boşluk olursa 2020 de alıyorlar ama öncelik 2019 doğumluların. Seneye öncelik 2020 doğumlular boşluk olursa 2021 doğumlular ordan hesap edin 😊
Zeliff Emir0_ bulunduğunuz yerdeki okullara sormanız gerekiyor bazen küçük yaşları da alabiliyorlar. Diğer yandan hem yenidoğan bebek hemde ilk sınıf biraz zor olmaz mı aynı anda🤭
Emir0_ Zeliff işte ana sınıfına başlamadan doğsam ıyı olur dıyorum o yüzden sordum ana sınıfı 4 yaş degılse 5 yaşında gıtse ıyı olur dıye 🥰
livanurvealpinannesi61 Emir0_ 5 yaş anaokuluna alıyorlar. Kızım 5 yaşında eylülde anaokuluna gidecek. 4 yaş almıyorlar