tevhide37 Malum havalar sıcak çevremdekiler de su vermemi söylüyor günde 1 çay kaşığı diyorlar. Anne sütü ile besleniyoruz. İlk zamanlar mama veriyordum mamanın içine de su katıyoruz mantıken ama bilemedim.
linaaaaaaaass tevhide37 dudakları kuru ise verin bence annelerimiz hep bize vermiş bi sıkıntımız yok çok şükür bide İbrahim Saraçoğlu bile su verin çocuklara diyor ama doktorların bazıları verin bazıları vermeyin diyor ben kızımı iyi bir prof doktora götürüyorum o vermeyin dedi ama havalar çok sıcak bizde ne kadar su içersek içelim terle atıyoruz suyu onlarda sürekli terliyor eğer dudağı çok kuruyorsa bazen 1 kaç kaşık verin demişti bebeğimin makat darlığı vardı başka bi doktor önerdi doktorumuz çocuk cerrahisi ona gittik o da bize su veriyor musunuz dedi bende arada bi veriyorum dedim neden vermiyorsunuz dedi bende önerilmiyor su o yüzden nadir veriyorum dedim kızdı bana su hayattır dedi günlük 200 ml suyun 4 de 3 ünü verin dedi
Kuzeynepp tevhide37 zaten anne sütünün %88 i su merk etmeyin. Bide üstüne su vermeniz zarr verebilir bazı organlarına.
tevhide37 linaaaaaaaass kuru değil dudakları makat darlığı neden oluyor ki suyla alakası var mı acaba birde belirtiler neydi ? Yani gazı kakası felan ne durumdaydı
mutlubibekleyis anne sütünde olan bir şeyi neden tekrar verelim ki, anne sütü deyince akla inek sütü gibi süt geliyor sanırım ama anne sütü bebeğin o an ihtiyacı olan her şeyi barındıran bir besin buna susuzluğunu gidermesi de dahil
linaaaaaaaass tevhide37 gazı çok vardı ama kakasını yapamıyordu çocuk kendini sürekli zorlamış makatta dar olunca catlamıs bizde çocuk cerrahine götürdük oradaki doktorumuz su verilmesi lazım dedi yurtdışında çocuklar doğar doğmaz su veriliyor nie bu kadar ön yargılısınız dedi bide bizim sütümüz bizim yediğimiz içtiğimizde göre biçimleniyor sen suyu az içersen veya çok içtin suyu terledin diyelim sütteki su miktarı az oluyor eğer sütünü sağıyorsan sende görürsün gündüzleri süt çok yağlı yoğun ve sarımtıraktır geceleri de şeffaf ve beyazdır geceleri evet sütteki su miktarı çok ama gündüz öyle olmuyor
HazalZehra tevhide37 verilmez midesi ceviz kadar var yok onuda suyla doldurursan su anne sütünden daha fazla midede yer kaplıyor ve tok tutuyor bebeğinin zayıflamasına daha az emmesine hatta kendi sütünün de azalmasına sebep olursun anne sütünün %90ı su zaten ne su vermesi ki keza mama da öyle mamanında %90 I su benim bebeğim 6 aylık olacak ben hala su versem mi vermesem mi diye tereddütte kalıyorum dr lar bile en erken 6 ayda verilmeli çok ta şart değil diyorlar sen çevreye bakma güzel kardeşim çok sıcaksa sık sık emzir ama su vermeni kesinlikle tavsiye etmem çok araştırdım ve 6 aylık olmasına rağmen tereddüt ediyorum anne sütü karşılıyor yeterince .
tevhide37 HazalZehra bencede öyle işte şu çevredekiler herşeye karışmasa zaten anne bebeğinin halini bilir.
Nonames05 tevhide37 agzını ıslatır 1 çay kasıgı zaten birşey olmaz doktor her mamadan sonra 1 cay kasıgı verebilirsin demişti