Gzzde Nd12345 inşallah bakalım verdim bende şimdi. Ölçüyü bi tam ölçek mi koydunuz ona göre koyayım bende
Dorukcum_16 Gzzde malesefki sütum yok aptamil veriyorum ve henuz 39 gunluk . Ne kremsisi bildigin sert yesilimsi yapiyo yapana kadar cani cikiyo cok aci cekiyo 😟 bu 2 gundurde yapis yapis yapiyo. Kac defa götürdüm sonuc yok. Pazartesi gene gitcem
Dorukcum_16 Gzzde soledim verdi kullaniyorim da degisen bisi olmadi . Mamayi degistiremem cunku laktoz alerjisi var aptamil laktozsuz veriyorum ya
Mervesenolmertt Gzzde nerden temin edebiliriz dediginiz şeyi 10 ayligiz ve sürekli kabizlik hali ve karin ağrısı oluyo inek sütü alerjimizde var hepsi bi arada
Nd12345 Gzzde hadi ya ben once bi lavman yapmistim acaba bagirsaklardaki katilasan kakalar bosalincami duzene girdi
Egelibianne48 İlac yerıne zeytınyagı denesenız olur mu kı acaba . Benım oğlumda cok kabız oluyo zeytınyg ıcırıyorum daha ılk aylarında mamasına karısıtrıyodum
Nd12345 Egelibianne48 malesef ben her yolu denedim zeytinyagi kuru erik kayisi armut Puresi ,patates havuc pirinc asla yedirmiyordum ama yinede ise yaramamisti
Gzzde Egelibianne48 denedik canım herşeyi denedik hala da veriyorum zeytinyağı olsun kuru kayısı erik lifli meyve sebzeler kefirler malesef faydası olmadı
Gzzde Mervesenolmertt 11 yaş yazıyor ama zaten tam ölçek koymuyorsunuz bana doktor bir çay kaşığı kadar koy yemeklerine demişti doğal lif kaynağı bu ama doktorunuza sorun öyle kullanın siz yinede bide birine iyi gelen birine gelmeyebilir kimseye al kullan diyemem ben hala faydasını göremedim mesela arkadaşta memnun kaldığını yazmış
Gzzde Nd12345 bilmiyorum ki bi kurtulamadık şu kabızlık belasından şu an şişkinliği huzursuzluğu da yok olsa lavman yapayım ama durduk yere yapmak istemiyorum şimdi günde 2 3 kere azar azar yapıyor ama sert tabi herhalde o yüzden rahatsız olmuyor
Gzzde Nd12345 canım bizde de işe yaradı haber vermek istedim önce kaka yumuşatıcı verdim senin dediğin gibi bütün içini boşalttıktan sonra lifi vermeye devam ettim ve iki gündür düzene girdi siz ne durumdasınız ?