crybaby Kızlar bebeğim çok sancılı zaten on günde bir lavman ile kaka yapıyor bende artık yaptırmak istemiyorum ve ıkınmaktan gözü kanlandı 2 aylık daha. Eczacı tanıdığım gliserin kansuk önerdi sizce kullanayım mı iki aylık bebeğe yapılır mı? Lavmandan iyi olur diye düşünüyorum ama kullanan var mı aranızda
YumukluSucurtaa crybaby kullanın biz çok kullandık doğduğundan beri şuan 11 aylık kabızlık hala var çocuk cerrahisine götürdüm oda tedavi amaçla hergun fitil yap dedi yaptım düzeldi gibi ins yasamayiz bida
meryem_kmr crybaby ay bu kadar beklediğin hata. Yazık çocuğa. 3 gün kaka yapmazsa veriyorum ben baya da rahatlatıyor 🥹 zavallı bebişi bu kadar zorlama ver
Mirann17 crybaby ben kullanıyorum 3 aylık bebeğim yarısını kesip olan fitili inceltip zeytinyağına batırıyorum bacaklarını karnına çekip uyguluyorum
gamzes-26 Kullanabilirsiniz çocuk doktoru yanında sekreterlik yapıyordum doktorumuz öneriyordu Allah korusun o kadar ıkınmaya bağlı göbek fıtığı olabilir zorlanarak yapıyorsa popoda çatlak olabilir
ilknur586 YumukluSucurtaa ne kadar süre fitili kullandınız , korkuyorum ya zararlı mıdır acaba , ama benim kızımda bu fitille yapabiliyor , fitile alışsa hep fitille yapmaz mı
Keremlihayat Bize de önermişti doktor kabızlık için, benim bebeğim de iki aylıktı yaklaşık, bir iki defa kullandık sonra gerek kalmadı şükür
elof Mirann17 Kullanımı zeytinyağı değil de su değil miydi ya, gerçi kaynanam yapsa o da yağla yapıcaktım demişti ama emin olamamıştım üstünde su yazdığı için.
oioi Dulcosoft kullanın bende aynı derdi çekiyorum kaka yumuşatıyor en azından daha rahat yapıyor. İki yaşına kadar bağırsaklar anca düzene giriyormuş. Biz fayda gördük.
Denizoglan crybaby ben oğluma çok kullandım reflüsü vardı ve reflü ilacı kabız yapıyordu o yüzden zorlandığında 5 gün geçmişse veriyordum. Fakat 5 günden önce kullanma alışkanlık yapar demişti doktorumuz
crybaby Denizoglan bende az önce çeyrek yaptım çok rahatladı pazartesi kontrolü var orda soracağım çok teşekkür ederim 🙏