Unicorn67 Momsy 11ay 20 günlük ama yaz basindan beri aynı doğduğunda yeni tasinmistik henüz klimayı taktirmamistik olsa yine kullanırdım ki vantilatör kullandım o süre de de
Sima97 Evet 23-24 derece de direk üstüne gelmeden odanın kapısı açık şekilde açık sabah serinlikte bir iki saat klimayı kapatıp odayı havalandırmanızı tavsiye ederim
Unicorn67 Sima97 ♥️🙂ya çok yakın zamanlari benimki kız sizinde yaşınıza az kalmış çok heycanli degilmi
Themom_ Momsy Gündüz 23 derece gece uyku modunda 24 derecede hep açık doktorumuzda bu sekılde tavsıye etmıstı
Unicorn67 Sima97 🥹 bizde Ağustos 8 dogumluyuz ama 4unde kutluycaz hazırlıklar başladı bazen inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne zor günler hiç gecmiycek gibiydi of çok zor anne olmak
cnslsfr Momsy 23-24 derecede açıyorum hep, camı da üstten açıyorum ki direkt klima soğuğuna maruz kalmasın, evde bi hava akımı olsun diye. 9,5 aylık.
Sima97 Unicorn67 Dünyanın en zor ama en güzel şeyi anne olmak iyi ki varlar ❤️ Şimdiden doğum günü kutlu olsun kuzucuğun Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler versin bizimle birlikte 🤲🏻🥰
Unicorn67 Sima97 iyiki ♥️ sizin miniginizinde doğum günü kutlu olsun sağlık nice mutlu bizli yılları olsun