Femme1 Kızlar A101 extradan aldım kollukları eğer alan var ise ürün çakma bilginiz olsun Firmayı aradım ögrendım Bakalım iade edebılecekmıyım
Laden Femme1 markası myminibaby değildi zaten. Çok çok benzeriydi ama farklı bir markaydı dün görmüştüm
deli_bir_hatun Femme1 BİM a101 şok gibi yerlerden asla uygun diye hiçbir şey almam hele ki aktüel ürünler fırını bile markete özel yapıyorlar malzemeden çalıyorlar firmalar hiçbir ürün değerinin altında satılmaz bunu unutmayın
alpsmother_ Femme1 iyi de adamlar bunu zaten o marka diye satışa koymamış ki siz görsele aldanıp almışsınız 🤷♀️
CizerBirAnne hunilimomy markası myminibaby değil zaten, myminibaby Türkiye satıcısının adı. A101deki afişte yazan isim doğru ama oradan almak riskli yine de.
Laden Femme1 a101 çakma ürün satmaz. Birçok ünlü markanın ayakkabısı çantası terliği falan var satışta zaten
Gul-42 Femme1 bende trendyoldan alacaktım adama mesaj attım farkı ne dedım gerçek değil dedı yasal işlem sürecindeyiz dedi
hunilimomy Femme1 hepsi buradada 900 tl ye düşmüştü iki gun once kampanya da bi oraya bakin isterseniz