smytpl Kızlaaarrr 1.20 değer çıktı hamilemiyim 2 buçuk aydır adet olmuyorum yardım edin korkuyoruuumm inşallah değilimdirr
Selennnnnn smytpl Arkadaşın yazdığı gibi muhtemelen hamilesin bir kaç gün sonra kan ver canım daha net çıkar olup olmadığı
KLORAK smytpl zaten ilk 40 günü doğum kanaması 2,5 aydır regl olmaman normal değil mi hayatım? Ben 6-7 ay olmadım. Regl olmadım demen çok garip zaten bi süre regli olmayacaksın 10 kadından 9 u doğumdan sonra regl olmuyor
Brck smytpl Evet canım küçüktür değeri değerin 1.20 den bile küçük bı değer bende iki oldu böyle çıktı adete yakinken genelde yukselirmis biraz bu değer hepte adet oldum bence değilsin
Selennnnnn smytpl Adete yakın tarih dönemindeyse değerler normalden biraz yüksek çıkabiliyor adet olmazsa kan versin adet olursa zaten gebeli yok dedi.
smytpl Selennnnnn ya çok teşekkürlerrr biraz olsun içim rahatladı inşallah adet olurum süt veriyorum diye adette olamıyorum
smytpl Selennnnnn adetim bu ayda geçmiş 16 sında adet olmam gerekiyodu şuan doğurgan dönemdeymişim takvimden baktım bundan dolayıda yükselmiş olabilirmi sonuç acaba