bettyxx metinaras1 6 da süründü 9 da emekledi 11de yürüyor 🤣 Anne ,baba ,dede ,gel, yenge ,teyze ,anneanne, al, ver ,nam nam ,😂 memi (meyve) ,mama,başka aklıma gelmedi.
Sassolsobe bettyxx geçen günkü posttan bu sabah kendimi memi diyerek uyanırken buldum foruma girdim ve yine memi 😅😅😅😅😅
Femme1 sezer2022 sürekli yürüyoruz ama pek cesaret edemiyor aslında canı isterse karşısına oyuncak koyduğumda ellerını bırakıp geliyor alıyor baya da gidiyor
aybossss 6 aylıkken emekledi 7. Ayda tutunarak kalkıp sıralamaya başladı 9 aylık henüz yürümüyor ama desteksiz 4 5 saniye ayakta duruyor bakalım ne zaman yürüyecek 🥰
metinaras1 Elfgrn maşallah erken yürümüş benim oğlum 9bucuk aylık bir yerden tutunup kalkmaya çalışıyor
Elfgrn metinaras1 her bebeğin gelişimi farklı oluyor. Mesela benim yeğenim doğar doğmaz başını dik tutabiliyordu dört dört buçuk aylık emekliyordu ama yürümesi 13 ayda oldu. Bu tamamen gelişim farkı her bebek kendine özel oluyor.
yusuf11 metinaras1 2 kizimda 7 8 aylikken emekledi 11.ayinda yurudu oglum 7 aylikken adim atmaya basladi 9.ayinda tam anlamiyla yurudu hic emeklemedi
ruyaninannesi_ metinaras1 8,5 aylık kızım Şuan. 8 aylıkken emeklemeye başladı tam emeklememi onu da bilmiyorum böyle sürüne sürüne emekliyor☺️☺️👼🏻
Hilalklkntsn metinaras1 10 aylıkken emeklemeye başladı. Şuan 11 ay 9 günlük destekli yürüyor. Koltuktan tutunup vs. Tek elinden tutup yürütüyoruz çoğu zaman. Henüz anne dışında bi şey demiyo😂😂
Eymeneffem metinaras1 5 aylik sürünmeye basladi 6 aylik emeklemeye 8 aylik tutunarak ayakta kalmaya basladi suan 11 aylik desteksiz bir kac saniye ayakta duruyor ama henüz yürümüyor 🤗
Coynes 4 aylikken oturdu 5.5 aylikken emekledi suan 10 ay 24 gunluk iki adim atip dusuyor ☺️ Konuşmada mama diyor 😂anne diyor
BENOYLEUYGUNGORDUMM metinaras1 11 aylıkken emekledi şuan 12 aylık yaşında salonun bi ucundan bi ucuna yürüyo sonra düşüyo poposunun üstüne 😃
Gunesnil_23 metinaras1 8 aylık emekledi şuan sıralıyor 11 aylık 1 buçuk aydır sıralıyor adım atıyor ama elini birakinca hemen oturuyor 🤣
ikibaloglanannesi 6.ayda emekledi oğlum 10.ayda koltuklara tutunurak gidiyordu 13.ayda tamamen desteksiz yürüdü
Caglafalan metinaras1 kızım yuvarlanarak gidiyordu 7.ayından beri sonra 1 hafta falan emekledi 10 aylıkken birden yürümeye başladı :)) her bebeğin gelişimi farklı tabiki erken geç diye bir kavram yok.