Ucansupurge metinaras1 6aylikken emekledi 8de adimlamaya başladı 11de desteksiz yürüdü. Ne zaman konuştu hatırlamıyorum 😁
sezer2022 metinaras1 hiç emeklemedi bende yürüme egzersizleri yaptırdım, 11 aylık yürüdü 🤗 Femme1 bence sizde hep elinden tutup yürütün
Femme1 sezer2022 sürekli yürüyoruz ama pek cesaret edemiyor aslında canı isterse karşısına oyuncak koyduğumda ellerını bırakıp geliyor alıyor baya da gidiyor
aselveraaa Ayda emekledi şuan 11 aylık sadece koltuklardan tutunarak ayağa kalkabiliyor . Ve henüz konuşmuyor arada anne diyor canı isterse 😂
prenses250_ 11 buçul aylık emekleme hiç olmadı ellerinden tutup yürümek istiyo sürekli ama burda bazı arkadaşlarda yürütme dediler ilk emeklesin sonra sıralasın sonra yürüt dediler ne yapcağımı şaşırfım gerçekten🙄
cemreeipek prenses250_ ben hiç emeklememisim mesela 12 ayda direk yürüyüşüm annem öyle diyor. Bazı bebekler emeklemez
cigdem_goktug prenses250_ bizimki 7 ay 10 günlük hep yürümek istiyor akşama kadar kollarından tutup yürütüyoruz durmuyor ki başka 😀🤦♀️
defnemiraybebek prenses250_ benim kızım da 13 ayına kadar emeklemedi sadece yürümek istiyordu bizde sürekli yürüttük ilk önce bir iki adım attı sonrasında kendiliğinden emekledi yani zorlama kendi isteyince yapıyor yürütün bol bol belli zaman sonra kendi tutunup da kalkıyor emekliyor da
9793selaam prenses250_ emeklemek bı gelişim aşaması deiglms bazı bebekler emeklemezms yürümek istiyorsa yürüt canım takılma
metinaras1 Elfgrn maşallah erken yürümüş benim oğlum 9bucuk aylık bir yerden tutunup kalkmaya çalışıyor
ayseee_ metinaras1 dokuz aylık emekledi yavaş yavaş ama sonra bir aya hızlandı,bir yaşında da yürüdü çok şükür
Beratim17 metinaras1 10 aylık emekledi 13 aylik yürüdü 15 aylık şuan konuşmaya calisiyor kelime kelime söylüyor birseyler
[silindi] metinaras1 8aylik emekledi 13aylik yurudu suan 14bucuk aylik 12ye yakin kelime soyluyo cumle henuz yok
littlebabygirl metinaras1 11 aylık şu an emeklemeye yeni başladı. Tutunup kalkıyor tutunarak gidiyor. Ellerinden tutunca yürüyor. Şu an 15 20 kelime falan var
kizinaasikbiranne metinaras1 12. Ayında emekledi sıralamaya başladı ay oldu 17 hala desteksiz yürümüyor 🤦🏻♀️
defnegynk metinaras1 7 aylıkta emekledi. 9 aylıkta sıralayarak yürüyordu ama sadece koltuktan tutunup. Odanın dışına yürüyerek çıkamazdı. Desteksiz yürümeye 14 aylıkken başladı. Şu an 15.5 aylık söylenileni anlıyor. Fakat anlamlı 5 6 kelimesi var söyledi. Kendince çıkardığı sesleri saymıyorum ☺️
Kaan35 metinaras1 Emeklemeye 6 aylıkken başladı şuan 7. Ayımıza girdik adımlama çalışmaları yapıyoruz ❤️
Miracinannesi_ metinaras1 10 aylik emekledi ama hala yürümüyor haftaya 16 aylik olacak koltuklara tutunup sıralıyor sadece
sultano sekerportakali9 maşallah erkenci kuş 🧿 bunun için herhangi bir tummy time egzersiz çalışma vs yaptınız mı kendiliğinden mi emeklemeye yürümeye başladı
suletarik sekerportakali9 aman maşallah oğlum 6 ay 2 günlük ne oturuyor ne sürünüyor gülmesi bile az totosu çok ağır 😄