tutu11 BEH bebegim hic bir emziği kabul etmedi. En son avent ultra soft denedim. Aldi. %96 tutma garantisi veriliyor.
Gonul_celen BEH avent ultra air denediniz mi? Bi de Gaz sancısı anında ya da açken teklif edin tokken ztn ağzını kitliyor bu minikler açken arandıkça verdim bi de gaz problemi başladığı an almasa bile devamlı teklif ettim şimdi alıştı alıyor
BEH NaimeYilmaz Wee nin damaklısını Kıraz başlıklı denedim göğüs ucu denedim bakkal memesi bile aldım Yok banamısın demedi bakalım şimdi AVENT sipariş ettim.
Aselzade BEH bebegün tutu11 bebeginiz ne kadarlık? Bende cok cabaladım cok emzik denedim 3. Aya giricez cok şükür bu emziği tutmaya basladı sizinkide alışır zamanla
Nazlimuu Bndede o problem var dün doktor bna kauçuk baslık kullan dedi silikon bebekler sevmiyor dedi bnde ondan alacagm
Ciqdem Nazlimuu benim bebeğim aventin almadı araştıdım nukun kauçuk damaklı emziğini aldım hemen tuttu mide bulandırmıyor
Happymother Avent chıcco nuk mamajoo dr.browns kauçuk silikon hiç birini almadı eşim wee almış ogün deneyelim diye son kez onu aldı çok şükür
Zeynos Benim kızım da emzik hiç almadi kızlar denedim çok ama almadi önemli mi bu emzik alımı almasi iyi mi
BEH Zeynos bakalım Avent in emzini aldim hepsi buradan dan sipariş verdim e bebeğe göre daha ucuz oluyor işe yararsa söylerim sana da ☺️.
Burcutku Ben nukun damaklı emziğini kullanıyorum çok uzun süre tutmuyor hemen atıyor acaba farklı marka denemeye gerek var mı?
Barismehtap BEH uyku öncesi mahmurken vermeye çalışın ,avent ultra air tuttu bizimki sadece ,o da keyfi isterse
BEH zeyzeyinannesi sen bilirsin canım ama daha sonra ağladığında ne yapmayı düşünüyorsun devamli kucanda devamli salla salla zor.
Camdakicicek Bizde 3 emzik denedik malesef almadı benim kizimda wee bebedor damaklı, kiraz uclu denedim suanlik. Damla uclu emzik duydum birde onu deniyecegim. 1 kizim daha var oda bebekliginde alismamisti emzige. Galiba benim cocuklarim beni emzik yerine kullaniyorlar🤣 egerki yalnizsaniz bence emzik gerekli bir sey.gogsunuzu veremediginiz durumda kurtarici olur diye dusunuyorum.
Ulku BEH sonrada biraktirmak icin ugras emzifi😂😂 ben kucakta salliom mesela ama memnunum h3mde cok hic istemedim emzigi😂 gerci ben sarmas dolas olmayi seviom ondan kucak bana zor gelmio🤣
Alyanur BEH hele birde emiuorsa rezil oluuorsa gittigjn yerlerde ama.emzik alsa oh mis benimkide almiyor ne yaptiysam yok 😣