Songulaktass Bebekken sünnet ettiren anneler iyileşme süreci ne kadar sürüyor bu süreçle ilgili bilgisi olan var mı
sweetangell Songulaktass 3 aylıkken yaptırdık her seferinde iyiki diyorum çok rahat geçmişti 3 günde toparladı
Alparslanegetugce Songulaktass 1 haftayı buluyor çok şükür hiç bir sıkıntımız yoktu ben çok korkuyordum ama ne ağlaması ne huysuzlugu yoktu sünnetsiz gibiydi tam 5. Ayında yaptırdıö doktorumuzun dediklerini yaptık hep
yunel04 Songulaktass bnde burda durim bari bnde yaptırıcam haftaya bebeğim 3 aylık oğlumda 5 buçuk yaşında hastaneden çıkarken ona sünnet külodu gömleği vs alıcam ama bebeğede gerekiyor mu acaba herkes gerekmiyor dedi ama bilgisi olan yazarsa sevinirim
Songulaktass Mintirikannesi1 benimde şuan 2 buçuk aylık bende bugün yaptırdım ucu baya kızardı bu normal mi
momeymen Songulaktass bacım benimli de kötü oldu. Bir ürolog dedi ki oturtma banyosu yaptırın öyle geçti diyebilirim her gün yaptık
emirtalhacan Songulaktass normal bol bol krem sürün vermişlerdi tabaka şeklinde bide karton bardağın alt kısmını kesin pipiye oturtun bez değince açıyor yavrum benim yaa kıyamıyorum benim oğlumda oldu 3 gün çok zorlandık sonra geçti elhamdülillah
sweetangell Songulaktass evet doktor önermişti 3 gün kullandık sonra çıkardık duş aldırdık bi daha takmadık
elifguven 6 aylıkken yaptık ilk gün ağladı sonraki 3 gün içinde huzursuzluk falan gitti 1 haftada iyileşti bile kesinlikle bezdeyken ve dönmeler başlamamışken yapın çok rahat oluyor
atlass1 Songulaktass 50 günlükken yaptırdık hiç ağrısız sorunsuz geçmişti sonrasında 5 güne geçmişti tamamen
Ayse5100 Songulaktass 6 ay 4 günlüktü sünnet ettirdigimizde bardak kullandık ilk 3 gün zor oluyor ama sonrasında çok rahatladı
Oglumunannesiyim__ Songulaktass 4 aylıkken sünnet ettirdik 4. Günde tamamen toparlanmıştı en önemli etken pipisine hiç bir şeyin temas etmemesi demişti doktorumuz karton bardağın ağız kısmını keserek bezinin içine yerleştirdik doktor tavsiyesi ile bu sayede çok çabuk iyileşti
arzelmg Songulaktass 2 buçuk aylıkken lokal anesteziyle yaptırdık bardak kullandık 5 gün sonra tamamen iyileşti
nnoktaa Songulaktass 16 günlükken yaptırdık. İnanılmaz rahattı. Hiçbir sıkıntı yaşamadım, ağlaması sızlaması olmadı. 10. Gün kontrole gittiğimizde her şey normaldi.
popomcan 3 aylıkken yaptırdık bizde cok korkuyodum süreçten ama şükür korktuğum gibi olmadı ne ağladı ne bişey bir hafta on güne iyileşti üç gün karton bardak sonra kantaron yağı ve vazelin kullandık