busranuurr Hanımlar merhabaaa dün doğum yaptım,normal doğum olarak. Dikişlerim var maalesef hareket ederken vs çok yanıyor dikişlerinizin iyileşmesi için neler yaptınız tecrübelerinizi yazar mısınız
bnurr busranuurr çok üstünde oturmayın yan yatmaya çalışın 2gun sonra geçiyor ve her tuvalete girip çıkıyorken batikonla bolca pamuğa döküp temizleyin
milav busranuurr her tuvalete gittiğimde su sıkıyordum sadece ve kuruladım 5. Gün benim dikişlerim düşmeye başladı. Ağrı olunca ağrı kesici aldım ve soğuk kompres de iyi geliyordu. Geçmiş olsun, bebeğiniz de hayırlı olsun 💕🌸💐
ikiprensesbebiss busranuurr ağrı kesici yazmışlardır günlük … batikonla her tuvalet sonrası peçeteye döküp temizleyin sonra yavaşça peçete ile kurulayın … oturamıyordum bir süre hiç … sonra yavaş yavaş geçti canım hayırlı olsun bebisin 💝
Efnans_Mom busranuurr ben 2 kere patlatmış 3.kez dikilen biri olarak çok çok dikkat etmenizi öneririm gözüm aşırı korktu çünkü ilk doğumdan sonraki dikişler fazla yürümekten attı ( bebeğim 3 günlükken sariliktan yoğun bakıma yattı hastane uzaktı arabaya in bin git gel patladı) 2. kez canlı direk diktiler çok canım yandı yattığım yerden kalkmadım hastaneye eşim sütleri götürdü tuvalete bile ayakta girdim onlar da patladı (dikilmemesi gerekiyormuş kesinin kenarları kaynadığı için tekrar dikiş tutmazmış) 3. Dikişler de narkoz ile uyutularak kenarları tekrar kanatılarak dikildi. Uyandıktan sonrası tekrar doğumdan çıkmış gibi. 🤦🏻♀️ Yani benim ki çok kötü geçti Allah yaşatmasın kimseye 22. günümde anca ayağa kalkabildim. Çok dikkat edin lütfen bebeğiniz hayırlı olsun 🌸 sağlıkla büyütün inşallah 🌸
Deletedmom_182 neslihanada herhangi bir şey kullanmadım sadece kuru olmasına dikkat ettim 1 hafta sonra zaten hissetmemeye başlamıştım
busranuurr Deletedmom_182 Bende tuvalete girdikçe kuru bırakmaya çalışıyorum çok rahatsız edici bir şeymiş dikiş
busranuurr bnurr Evet genelde soluma doğru oturuyorum üstüne oturmamaya çalışıyorum en kısa zamanda geçer inşallah
busranuurr milav Maşallah çok erken düşmeye başlamış internette 2 hafta ile 4 hafta arasında yazıyordu inşallah benimde erkenden düşer. Çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsünler bebeklerimiz inşallah 🫶🥹
busranuurr bnurr Ay hiç geçmeyecekmiş gibi ağrı değil de sızlama var rahat hareket edemiyorum o kadar🥹
milav busranuurr evet ben ilk gördüğümde dikişim açıldı sanmıştım doktor kontrol edince iyileşmeye başlamış demişti umarım sizin der erkenden iyileşir 🥰🌸
busranuurr Efnans_Mom Çok geçmiş olsun canım kötü bir tecrübe olmuş günahlarına kefaret olsun inşallah bu çektiklerin 💖
beyazzkuguu busranuurr ben hiç bir şey yapmadım doktorunuz zaten krem yazmıştır o kremi kullandım. Sadece her taharetten sonra iyice peçeteyle kalın kalın alıp kuruladım. Bebekten vakit buldukça altım açık kremi sürüp uzandım kuruttum orayı sık sık iç çamaşırı değiştirdim 20 günde düştü ve çok fazla iç dış dikişm vardı
busranuurr beyazzkuguu Bende kuru tutmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar inşallah enfeksiyon olmaz çok korkutucu tekrar dikiş atılması vs 🫠
denizalismom busranuurr hiç bişey yapmadım. Kuru tutmaya özen gösteren ve antibiyotiği düzenli kullanın birkaç gün içinde geçecektir