twoche Gzd3264 bizde Eminevime yazıldık. 500 E girdik biz araba için. Aylık 12 bin ödüyoruz. Çekiliş bekliyoruz 🫶🏻🥲
Gzd3264 Bsrkp fuzul ev için dolandırıcı diyorlar emin olamadım ona özel olmıcaksa ne zaman ne kadara aldınız aylık ödemeniz nasıl
Sblatc defmommy biz fuzul ev den araba aldık. Emin evimden arkadaşımın annesi sorun yaşamıştı. Biz, abim eşimin arkadaşı fuzulmevden aldık bi sorun yaşamadık. Her ay kura çekiliyo en geç 1 sene içinde alıyosunuz. Ev içinde aynı şeyler geçerli
Bsrkp _alyazmali_ 2 kez girdim ilkinde çekilişle girmiştim 6.ay da çıktı Tekrar girdik şimdi çekilişsiz ağustos teslimat olacak inşallah
Bsrkp _alyazmali_ üç yıl önce ev aldım 30 bin civarı vermiştik organizasyon ücreti aylık 7 bin ödüyordum Şuan tekrar girdim yaklaşık 5-6 ay önce ama çekilişsiz ağustos teslimat inşallah
Bsrkp Gzd3264 Ben 350 bine girmiştim 3 yıl oldu evi alalı 7 bin ödüyordum şuanda da araba için yazıldım Ev 6. Ay da çıkmıştı o zaman 30 bin vermiştim organizasyon ücreti
Gzd3264 Bsrkp peki fiyat hep sabitmi ödeme için yükselme oluyormu birde ev sizin mi artık teslim edilirken sıkıntı yaşıyormusunuz ev nasıl tercih ediyorsunuz sizmi onlarmı buluyor
defmommy Bsrkp merhaba araba için nasıl oluyor siz ne kadar için başvurdunuz birde organizasyon ücreti ödeyince kesin istediğimiz tarihte alabiliyormuyıuz ? Son olarak hangi şehirdesinis fuzulevim mi emin evime mi başvurdunuz
[silindi] Bsrkp Merhabalar zaman geçmiş ama evinizi aldınız mı süreç nasıl işledi bilgi verebilir misiniz ve nereden aldınız o kadar kötü yorum yazmışlar ki internette
Bsrkp Gzd3264 evet kendiniz belirliyorsunuz ben sabit tercih etmiştim . Borcu bittikten sonra banka gibi ipoteği bir hafta içinde kaldırdılar Evi biz seçtik onlar parayı yatırdılar tapu da
minervadefne Bsrkp anladığım kadarıyla kuralı istediğimizde peşinat vermiyoruz kura çıktığında evi alınca ödemelere başlıyoruz değil mi? Yani dosya masrafını ödedikten sonra
Bsrkp defmommy ev araba aynı sistem organizasyon ücreti veriyorsunuz ikisinde de ödeme miktarınızın yüksekliğine göre bir teslimat tarihi veriyorlar size ama tabi hesaplamışlardı bize Şuan tam bilemiyorum Arkadaşım 1 milyona 70 bin ödemişti en son onu biliyorum
Bsrkp minervadefne ikisinde de peşinat verme zorunluluğu var çünkü parayı ordan kazanıyorlar Yazıldığınız ay ödemelere başlıyorsunuz ya da bi sonraki ay başlat diyebilirsiniz
minervadefne Bsrkp anladımm yani ben olumsuz şeyler okudum da paramız kaldı vs şimdi bir daha kafama takıldı araştıracağım tekrar