linacelya Dokuzkasimbebesi bilgi almak istiyorum bebeğim dört aylık destekle uyuyor desreği kestigim anda uyanıyor sallayarak uyutuyorum bazen emerek uyuyor ama devam etsin istiyor gündüz bu sekildeydik şuan gecelerinde bunu istemeye başladı
Sayinenercibakanimtukendim Dokuzkasimbebesi çok teşekkür ederim kendim instagram kullanmıyorum eşiminkindenyazsam olur mu burda ki kullanıcı adım ile mesaj atacağım❤️
aysunyy Sayfaniza baktım da hep uykuda sıkıntı yasamissiniz daha birkaç hafta önce neye dayanarak uyku eğitimi veriyorsunuz
Dokuzkasimbebesi aysunyy şuan uyku eğitimi alıyorum bir nevi staj yapıyorum bu işi yapanlar para ile yapıyor ben parasız sınırsız bir şekilde destek olmaya çalışıyorum herkesin geçmişş bu şekilde :))
aysunyy Dokuzkasimbebesi anladım kimden alıyorsunuz peki gerçekten işe yarıyor mu ben de yardım almak isterim sizden fiyatlar çok uçuk gerçekten
ikiprensesbebiss atesarp canım odasının mutlaka karanlık olması gerek , ışık da uykusu çok bölünür ve uykusunu alamayan bebek çok huzursuz olur .. gece problem yok demişsiniz bence problem ışık .. karartma perdesi deneyin bende çözümü onda buldum
atesarp ikiprensesbebiss yatak odamizda takili canim evlenirken direk yaptirmistim zaten ama benim bebege o da işlemedi
alygkce Dokuzkasimbebesi bana da yardımcı olun lütfen bebeğim 10 aylık geceleri saat başı uyanıyor emmek için benden başkası uyutamıyor bu yüzden işe başlayamıyorum
ela2103 Dokuzkasimbebesi allah rizasi icin bana da yardımcı olur musunuz 4 ay 6 günlük 2 haftadir sabahlıyoruz gunduz de uykulari 2 saat oda belki ve sürekli ağlak bi bebek uykusuzluktan kafayi yicem bi saat duzeni yok
Dokuzkasimbebesi aysunyy birey olarak değil akademiden alıyorum aynı zamanda bir çok kitap var onlarada bakabilirsiniz
gizemdenizcamci @Dokuzkasimbebesi benim bebeğim de 4 ay 12 günlük ve cidden uykusu bölünüyor zorlanmaya başladı, gece de eskiye göre daha çok uyanıyor. Emziremediğimden daha da zorlu oluyor bu süreç. Bana da yardım edebilir misiniz🙏🥹