didoo22 Dokuzkasimbebesi banada yardımcı olur musunuz 4 ay 15 günlük bebeğim ve uykuya geçişte çok zorlanıyoruz.
esra101010 Dokuzkasimbebesi çok mutlu olurum sabah 8.30 9 gibi kalkıyor 2 saat sonra uykusu geliyor belli olmuyor bazen 1 saat bazen yarım saat uyuyor 3 saat uyanık kalıyor tekrar uyuyor ama maalesef destekli uyuyor bazen memede bazen ayakta sallayarak bazen kucakta sallayarak oda belli olmuyor bazen 1 saat bazen 20 dk sonra gece uykusuna 4 saat sonra falan geçiş yapıyor yani 8.30 da mızmızlanıyor 9 saat n geç uyumak istiyor ama sabaha kadar belki 20 kez kalkıyor 20 dk da bir uyanıyor çok yoruluyorum bu uykusuzluktan yardımcı olursanız çok mutlu olurum desteksiz asla uyumuyor hafif uykulu bırakıyorum uykusu açılıyor napacağımı şaşırdım
atesarp Dokuzkasimbebesi sabah uyanış 06.00 en gec 07.30 sonra 2 saat gecmeden tekrar uyumak istiyor huysuzluk yapiyor ya bazen uyuyor 20 30 dk ya da hic uyumuyor boyle boyle devamli bir kısır döngüdeyiz yani canı ne zaman isterse ama gunduz en fazla uykusu 30 dk 9 aylik suan boyle parca parca 4 5 kez kestirdigi oluyor aksamda en geç 21.00 21.30 gece uykusuna geciyor gece 2 kez beslenip geri uyuyor gunduz destegimiz ayakta sallama gece destek yok bir de şu var benim bebegim dogdu dogali gunduz uykusu asla olmadi uyudu programinda saat takibi yaptim araliklara dikkat ettim ama yok 30 dk dan fazla uyutamadim boyle oluncada duzen kurulamadi
ikiprensesbebiss atesarp canım odasının mutlaka karanlık olması gerek , ışık da uykusu çok bölünür ve uykusunu alamayan bebek çok huzursuz olur .. gece problem yok demişsiniz bence problem ışık .. karartma perdesi deneyin bende çözümü onda buldum
didoo22 Dokuzkasimbebesi sabah 5.30 6 civarı uyanmış oluyor bazen de 5te ayakta. Gündüz uykuları çok bölük oluyor en fazla yarım saat bazen 45 dakika olabiliyor. Uyandıktan 1 ya da 1 buçuk saat sonra genelde uykusu geliyor ve şimdiye kadar hiç ayağımda sallamamışsın şimdi ancak ayakta sallayarak uyutuyorum. Uyutmamda yarım sürüyor çoğu zaman. Gece en geç 21de uyumuş oluyor gece uykusuna geçiyor. Gece 2 kez beslenmek için uyanıyor. Gündüzleri beni çok yoruyor bir düzen olsun istiyorum
ela2103 Dokuzkasimbebesi allah rizasi icin bana da yardımcı olur musunuz 4 ay 6 günlük 2 haftadir sabahlıyoruz gunduz de uykulari 2 saat oda belki ve sürekli ağlak bi bebek uykusuzluktan kafayi yicem bi saat duzeni yok
Dokuzkasimbebesi naznihan tabiki bana özelden kaç aylık olduğunuzu günlük rutinlerinizi uyku saatlerinizi vs her şeyi yazar misiniz ?
Dokuzkasimbebesi Sheylaaa16 tabikiiii 🥰 bana özelden yazar misiniz uyku saatlerinizi kaç aylık olduğunuzu nasıl uyuttuğunuzu neyden şikayetçi iseniz her şeyi
Bebek_bey Dokuzkasimbebesi mrb lar banada yardımcı olurmusunuz.27 aylık bir oglum var ve hala gece uykumuz yok sürekli kalkıyor sürekli pis pis yapıyorum ama 1 saati bulabiliyor bazen.bazende kalkıyorum 5 dk dalıyor gidiyorum 25 30 dk sonra tekrar uyanıyor.bugun 4 saat bile uyumamisimdıŕ.boyle oluncada gündüz ne eve ne oğluma nede kendime yetemiyorum.uykuya dalmalardada problem yaşıyoruz tabi her gün
Sayinenercibakanimtukendim Dokuzkasimbebesi ayy nolur bana da yardımcı olabileceğinizi söyleyin lüffen🥺