Boncuk_06 Selam anneler bişey danışmak istiyorum 45 kiloyum ergenligimden beri ne üstü ne altı 45 te sabit kaldım nasıl kilo alabilirim bu arada denemediğim şey kalmadı bi faydası olmadı 45le hamile kaldım 52 kiloyla doğuma girdim şuan yine 45im 😔😔
Acu_ Boncuk_06 aynı ben iki çocuk doğurdum ikisindede 45 le hamile kaldım 18 kilo aldım ikisindede doğumdan 15 gün sonra gitti hepsi. Hoopp yine 45 kilo. Bende bi türlü alamayırm malesef ama bizim yapımız böyle kardeşlerimde zayıf. Bi kardeşim cicbebe karışımı yapıp yiyor ona kilo aldırmıştı ama ben yapamadım
happy_momandbaby Boncuk_06 aynı bende 45 kiloyum ergenliğimde zayıftım pandemide 16 kg aldım evlendim 52 oldum hamile kaldım 67 doğuma girdim bebeğim şuan 1 yaşında ve 45 kg vitamin ilaçları verdi doktor kullanıyorum iştahımda yerinde baya ama yok alamıyorum
Boncuk_06 feyzaball gittim denemediğim şey kalmadı ama alamıyorum hic bi sekilde yemek seçen bi insanda deilim iştahımda çok iyi ama anlamadım gitti 😔
Boncuk_06 feyzaball gelemiyorum bacım gelemiyorum sorun orda 😄32 yaşıdayım çocuklu olduğuma bile inanmıyolar 😄
Boncuk_06 Acu_ onu bende yaptım bide takıntılıyım düzenli yapıyorum herşeyi ama yine alamadm bendemi sorun var anlamıyorumki
hepoyleolurzaten___ bende burda bekleyim boyunuz kaç acaba benim boy 170 kilo 50 boy uzun olunca daha da iskelet gibi kalıyor insan
Boncuk_06 hepoyleolurzaten___ boyumda kısa 1.57 ama bi 50 52 falan olsam iyi olacak ama bırakın 50yi henüz 46yı bile göremedim
hepoyleolurzaten___ Boncuk_06 hamileliğimde 25 kilo aldım ve 40 ı’m çıkmadan birşey yapmadan ve sürekli tatlı yediğim halde hepsi gitti
Boncuk_06 happy_momandbaby ben hic bi sekilde alamıyorum iştahımda o kadar iyiki eşim yiyemio benim yedigim kadar yemek
burcu0302 Boncuk_06 48 ile hamile kalıp ilk aylar bulandıran 41′e düşüp 53 kiloyla doğuma gittim. 18 ay oldu doğum yapalı şu an 43 kiloyum ve boyum 1.67 🙈 Bıktım pantolon yakıştıramamaktan herkesin ama herkesin zayıflığıma yorum yapmasından ama yok ne yapsam nafile alamıyorum😪
Boncuk_06 burcu0302 inan kimse hamileligeme bile inanmıyodu sekizinci aya kadar hastaneye gdiodum bebek nerende senin diolardı konuşup duruyo insanlar deisik
Plnyvz burcu0302 benimde öyle 41 kiloyum 166 boyum troid hastasıyım ama kilo aldıran cinsinden dedi doktor ama malesef
Seliminannesi32 Boncuk_06 Ben de 50 civarında gezerim ama Ramazanı şerif ayında 46 kiloya düştüm ve alamıyorum birine söyleyince de keşke benimde derdim bu olsa diyor anlamıyorlar bununda güzel bir durum olmadığını 😐
Boncuk_06 Seliminannesi32 yaşayan bilir canım kıyafet olmuyo dogru düzgün bulamıyorum hep bi pot duruyo zayıflıktan
happy_momandbaby Boncuk_06 bnmde iştahım yerinde ama emziriyorum diye alamıyor olabilirim yani ben öyle tahmin ediyorum setık yüzüklerin parmağıma çok büyük oluyorlar düşüyorlar