bilememolabilir rabiabss gayet iyi bence maşallah. Zaten doktorunuzda olumsuz bir durum görse söylerdi.
Alparslanegetugce rabiabss bizde 5 buçuk 6500 her ay 500 he alıyor 6 aylıkken 7 oluruz ek gıdaya başlattı doktorumuz biraz kilo alsın diye
asya343 rabiabss Benim oğlum da 8 aylık olcak tam 8 kilo 68 boy , bence iyi canım çok hareketliyse normal benim ki yerinde durmuyo 😀 bide iştahı yok bu aralar diş yüzünden
concordia Bizimki de doğum kilosu 3120 gr, Şuan 6 ay 5 günlük, 67 cm, 6945 gr çıktı geçen hafta. Son ay 220 gr almış sadece, dr doymuyomu az mı emiyo fln dedi de, nası oldu anlamadım güzel de emiyodu bence. Ek gıdaya hızlı giriş yapıcaz artık
asya343 3646 Diş de olabilir sıcaktantan da olabilir ya bizim bile yiyesimiz yok onlar napsın benimki anca su içiyo 😀
rurel rabiabss benim kızım da 3 kilo doğdu 6 aylığız şuan 6500 gr 5 aylıkken ek gıdaya başladık. Ayda 300 gr falan alıyor. Sadece anne sütü alıyor Doktorumuz da bu aylardan sonra gelişimi için kilodan ziyade boya bakıldığını söyledi
Prensesin_Annesi_ rabiabss Canım benim kızımda 8 aylıkken 9700 doktorumuz bayaa önden gidiyoruz gündüz mamasını kesiyoruz sadece yatmadan önce ve gece dedi normalde 1 yasında 10 kilo olması gerekşyor dedi cok kiloda iyi değil bence bebeğinin kilosu gayet iyi zaten az yada cok olunca doktorlar bilgi veriyor
3646 Prensesin_Annesi_ maşallah hangi mamayı kullanıyorsunuz günde kaç kez içiyor benim kızım 6 Aylık 7 buçuk kilosu
Prensesin_Annesi_ 3646 Benim kızım suan 9 aylık kaç kilo oldu bilmiyorum yarın 9 ay kontrolümüz var o zaman ögrenicem biz kolik oldupu için kızım aptamil conformil kolik bebek mamasını kullanıyorduk doktorumuz değişmedi hala onu kullanıyoruz gece yatmadan önce ve gece 1 kere içiyor suan gündüz ek gıda alıyor sadece
dilan234 Benim oğlum da 6 ay 1 haftalık, kilosu 6.700 boyu 65. Doğum kilosu da 2.900. Son 2 aydır ortalama 300 gram alıyor aylık. Dün aşısı varken sordum çünkü anne sütünün haricinde mama da alıyor ve ek gıdaya geçtik (bu arada bebeğimin Alerjik bir yapısı var; yumurtaya alerjisi çıktı. Ona vermediğim gibi ben de yumurta ve yumurta içeren bir çok şeyi kesmek durumunda kaldım.) Kilosunu sorduğumda ise alerjik bebeklerin kilo alımı biraz daha yavaştır ama onun haricinde genetiğin de etkisi vardır buna takılıp stres yapma, aynı anneden doğan kardeşler bile doğumda aynı kiloda olmayabiliyorlar dedi. Ki gerçekten buna katılıyorum. Ben 2.500 doğmuşum, kardeşim 4.700.. başka bebeklere bakınca biz kıyaslamasak bile etrafımızdakiler kıyaslıyor ama önemli olan sağlıkları.. bunu kabullenmemiz gerekiyor 🥲🙃