Gamzelibulut SweetMom__ annemde inanmaz ki sanmıyorum inancagını babamın halasına dedim bugün kimseye bişe deme dedi geçti
BenMathilda Gamzelibulut baba kızını şeyinden sever mi size soruyorum Ben soruyu anlayamadım Bir insan parmak ucundan nefes alabilir mi gibi bir soru
Korungebekalma Gamzelibulut kırılsın ya elleri gerçekten kırılsın az önce bir haber gördüm biraz da ona sövdum babası annenden boşanırım diye öz kızını tehdit ediyor oral sex yaptiriyor öz kızına ya insan demeye utaniyorum bu leslere
Gamzelibulut Korungebekalma en üzücü olanında arkadaşım bana ben 10 yıl boyunca tacız edıldım demese aklıma bile gelmicekti belkide
Nurcan03 Gamzelibulut bilinçaltı kendini korumak için zihnin gerilerine atabiliyor. Yaşadığın şey kabullenmesi kolay bir şey değil. Kendini suçlama. Zaten içten içe içgüdüsel olarak çocuğunu korumaya almışsın.
Aintyourmama Küçükken gördüğunuz rüyayı gerçekmiş gibi hatırlıyor olabilirsiniz bilmiyorum konduramadım bu anıdan başka baabanızdan şüphelendiğiniz birsey var mı
Gamzelibulut Aintyourmama birden fazla olduğuna eminim fotomu filan ellerdi bacak aramı ellerdı başka bişe hatırlamıyorum
atlasmommm Canım Başka bir hareketi var mıydı hani kucağına oturtma dudaktan öpme vs hatırladığınız kadarıyla hani seviyorum ayağına