mematiii Gul-42 ama demedimki kendime hiç sen üzüldüğünle kalıyorsun karşı taraf hayatına devam ediyor.Sonunda sen zarar görüp hayatını mahvediyorsun.Değmiyor hiçbiri için.
Gul-42 mematiii kesınlıkleeeee karşı taraf asırı rahat umreye gıttı geldı falan boyle güya hoca ıgrenıyorum bıde hem dini şeyler konuşur
mematiii Gul-42 iki şeyde çok yanolmam biri insan seçimi diğeride dinime çok bağlıyım öyleyim böyleyim diyene.Akşına getirme burda tanıyan eden çıkar diye dökemiyoeum ama zamanı gelince belki bende anlatırım.
Gamzelibulut haydii cidden ne diyebileceğimi bilmiyorum babam dediğim kişinin bana zamanında böyle bişey yapmış olması
mematiii Gul-42 ya sen yinede pskiyatriue anlat derdini onlar daha iyi yönlendirir . Umarım faydasınıda görürsün canım.
Seda__00 Gul-42 ya şaka gibi. Cok küçük mydnz? Anne vs nerdeydi. Kusura bakmayın hatirlatmak istemiyorum ama herkese güvenilmycğini örneklerle hayattan öğreniyorz. Yani ne cesaretle yeltendi. Hiç kimse ağiz burun dalmadı mi
delirmeceler Gamzelibulut elini sokmak ne demek yaaa tabiki taciz edilmişsiniz kimseye sölemediniz mi
Gamzelibulut delirmeceler ya sarılırken filan ben seni çok seviyorum diyodu sanırım o yüzden o zamanlar kimseye demedim
Mariamercedes Karmom Arkadaşlar buyrun hep birlikte üzülün Beddua edin Kendisi etmiyor zaten Beni etiketlemeyin yanıtlamayın lütfen…
sek_kahve kes_allahaskina gayette unutuluyor ve sonradan hatırlanılıyor. Adı üstünde travmatik bir olay. Beynimiz kendisini korumak için yaşadığı travmatik olayları hiç olmamış gibi komple silebiliyor, özellikle çocukluk çağındayken.
mematiii sek_kahve yaşamadığınız şey hakkında böyle bir yorum yapmayın lütfen çünkü her insan bir değildir
sek_kahve Gul-42 unuttuğun da olur bilemediğin de olur, ben beynin işleyişinden bahsediyorum. Travmaymış diye her şeyi komple silecek diye bir şey yok, bazıları unutarak tepki verir.
sek_kahve mematiii yaşamasak yorum yapmayız herhalde, siz de benim yaşadıklarımı bilmiyorsunuz size yazmadığım yoruma yorum yapmayın bu mantığa göre
mematiii Gul-42 canım belirttiğin taktirde yazmazlar xaten öyle bir zorunluluk yokki ama bu tür şeylerde ona bakıyorlar annem pskiyatri doktorunun yanında sekreter o yüzden bende böyle öğrenmiştim.
Gul-42 Gamzelibulut yok anlatırken kalbım hızlı carpıyor mesela o anı nefesını ell hareketlernı ustumdekı kıyafet evın ıcı cocukları esı asla unutamıyorum
Gamzelibulut Gul-42 çok kötü bi an olarak kaldı umarım bugün unuturuz eşinize soyledınız mı biliyo mu ben bilemiyorum söylesem çok fena olay çıkacak
Gul-42 Gamzelibulut soylemedım kin beslemesın dıye abımın bacanagıda yaptı okuldan gelırken sıkıştırdı ama bunu cogu kışı biliyor esınede ıspatladım ha nemı oldu karısı bosanmadı ısıne yaradı kocası köpek oldu kapısında once bana ıftıra atmaya kalktırlar bende ses kaydıyla dınlettım ama ınanın kımeeeeeeee beddua ettıysem fazlasını yasadılar yemın ederımm sıze
delirmeceler Gamzelibulut benimde kızım var allah esirgesin insan severken orasını sevmez sevmekte bu değil zaten