Marianne Pembepanter2 nöroloji doktor arkadaşım bana dediği: 60 yaş üstü erkeklerin %70’de çocuk istismar, taciz eylemlerde bulunur, o amaçla dokunur diye. O yüzden yaşlı insanlardan hep uzak tutarım kendimi de çocuğumu da.
aptall Pembepanter2 şuan haber izliyorum taciz haberi mi dersin üst üste çıkan kadın cinayetleri mi dersin ne ararsan var yeter artık walla yeter ülke Afganistandan beter olacak
Pembepanter2 nimetbatu gerçekten ben de düşünüyorum gece yarısına kadar sokaklarda oynardık böyle şeyler yoktu ya da vardı da bu kadar aleni mi değildi bilmiyorum ya sürekli çocuğumu basıl koruyacağım diye düşünüyorum çok korkunç ne utanma var ne korku ne vicdan iğrenç şeyler oluyor 😐
Marianne Pembepanter2 valla ben de bilmiyordum. Arkadaşım öyle deyince şok içinde kalmıştım. O yüzden hiç kimseye acımıyoruz 🗿
Nur2021 Pembepanter2 o 4 yil onceki habermis oyle yaziyolar ama onemi yok tabi cok igrenc 🤮 hayvanlari ddgilde bunlari uyutsalar
Pembepanter2 tombikinannesi dolmuşta görsen yer verirsin ama iş o konuya gelince Mirkelam gibi koşuyorlar pislikler insanın şeyinin de bir haysiyeti olur köpeğe de halletmezsin püüüh 😶🌫️
limonzeytinmom Pembepanter2 Kız dün akşam instagram da haberler bakıyorum yaşlı adam arabanın egsozuna tecavüz ediyor girmiş altına sokmuş seyini tövbe yarabbim. Eşime gösterdim yuuuhhhhhh artık dedik ya bu kadar mı azdınız. Bu kadar mı sapık ruhlusunuz yani. Araba bu ya araba yani 😵💫🤦
Pembepanter2 limonzeytinmom ay daha neler neler o kadar iğrençler ki azmış kudurmuşlar bunlara kedi köpek çocuk yetişkin canlı cansız fark etmiyor keşke bu insanlar hadım edilse ya da kendileri gibi sapıkların olduğu bi koğuşa kapatsalar aynı muameleyi görseler 🤬
limonzeytinmom Pembepanter2 gercekten bend e öyle düşünüyorum kendilerinden daha sapkın kişilerde aynı seyleri onlara yapsın ki ölmeden önce o travmayı anlasınlar, 😡
mematiii Pembepanter2 benim başımada bir iki sene önce çok zor şeyler geldi çok zor topladım kendimi Allah kimseue yaşatmasın.Ne hayvana ne insana ..nede yavrularımıza.Şunların cezasınıda denetip serbestlik diyip bırakmak veya salmak yerine direkt mühebbet verseler .En azından insanlar birazcık huzura kavuşur.
Pembepanter2 mematiii bu insanların ıslah olacağını zannetmiyorum ben çünkü bu sapık ruh içlerine işlemiş değil denetimli serbestlik en ağır şekilde cezalarını çekmeleri gerekiyor