Benim 5 yaşında bir oğlum var birde 2.5 aylık bi oğlum var biz ilk oğlumda pandemi vs ve gurbette zor bi dönem geçirdik ama tam rahatladım ki isteyerek hamile kaldım sandım ki ikinci kolay olur tecrübe var falan şükür sağ Salim doğdu doğum kolay geçti eve hemen geldik (ilkte zordu) neyse dedim ki 1 haftaya düşen kurarım hemen kayınvalidem gider falan o derece güveniyorum kendime.. Şuan kayınvalidemin evindeyim 25 günlükken gitmek zorunda kaldı ve ben 30.gün geldim hala buradayız ben baya kendi içimde kafayı yiyecek duruma geldim sıcak bi yandan tam elim kolum boşalmışken tekrar emzirmek sürekli çok kötü oldum bütün cildim kabardı isimlik gibi doktor psikolojik dedi o kadar kötüydü ki büyük oğlum ilgi bekliyor ufaklık aman vermiyor dışarıyı sevmiyordu o sıcaklarda mahvoldum.. ama daha iyiye gidiyor her gün biraz daha iyi artık 20 dk da olsa kapı önüne çıkıyor başkasının kucağında geziyor ben aktivite halısına yatırıp yemek yiyorum şükür.. artık fazlasında gözüm yok yani.. he bide alerjik bir bebek süt ve süt ürünleri yumurta kuruyemiş diyetindeyim 1 aydan fazladır :)