novamom dayes yumurtanın her çeşidi, pankek türevleri(muzlu,keçiboynuzu unlu,pancar ve mor havuçlu vs.) peynirler, kıyma galiba her şey ya yaz yaz bitmeyecek çok seviyor yemek yemeyi fkslfkd
Cobansalata dayes nasıl yediriyosunuz bu kadar şeyi ya bende mi sıkıntı var bugün yine sadece mama içtik 1 yaş 🥹
dayes Cobansalata kendi ne kadar isterse o kadar yiyor. Bazen güzel yer bazen yemez. Zaten kendi yer benim yedirmemi kabul etmiyor. Bazen sadece yumurta yer. Bazen yanında zeytin ve salatalık. Neyi ne kadar isterse o kadar yiyor zorlamıyorum kahvaltı içime sinmezse biraz yoğurt veriyorum. Anne sütü de alıyor. Aman aman yediği söylenemez zorlamaya da gelmiyor kriz çıkıyor hemen 😂
Mavii90 Cobansalata benimki de 1 yaş ve neredeyse sadece mama yiyordu ama şu son birkaç gündür mamayı reddediyor normal yemek yiyor anlamadım birden ne değişti? Ya da atak dönemi falan mı bilemedim
Gzdnr17 farelikoyunkavalcisi BLW uyguladım Kendileri tanıyarak hissederek yedikleri için hep severek yediler Ayda kendileri yemeye başladı Şeker tuz hamurişi ve paketli hayatımızda yok ısrarcı olmadım yemediklerin de Masaya oyuncak tablet telefon tv dikkat dağıtacak her ne varsa hiç birini getirmedim Bende onlarla birlikte yedim Ayda çatal kaşık kullanmaya başladılar
farelikoyunkavalcisi Gzdnr17 ya çok güzel ben de yapmaya çalışıyorum önüne koyuyorum sofraya hep onu da dahil ediyoruz ama eline alıp ezip yere atıyor 😕
hndathn dayes peynirde biraz zorlanıyorum ara ara zeytini istemedigi oluyor.evde çeşit çeşit peynir var yesin diye. Sucuklu yumurtayı çok sever akşam ev ahalisi yatınca pizza yaparım sabaha isitirim börek yaparım yine sabah için krep pankek onlarında içine birşey sürmeyi sevmez sade şekilde yer pankekle krebi arada çorba ister sabahları yumurtada haslanmisi yer ama ayila bayıla değil. Bende çoğu zaman omlet yapıyorum içine zeytin avakado ceviz kaşar havuç her gün bir çeşit koyuyorum patetes kizartirim ya da patatesli yumurta yaparım domatesi sevmez çeri domatesi yer o da 1 tane bile değil yarısını salataliga bayılıyor bir de yine havucu sever kahvaltıda menemenden hoşlanmaz yine içinde domates olduğu için. Her gün rutin şeyler yapınca yemiyor ne kızım ne oğlum. Gerçi onları böyle alıştıranda benim bende her gün aynı şeyleri yemekten hoşlanmıyorum
deleted20517 dayes bir müddet yemediği şeyleri vermeyin mesela kızım bı dönem yumurta yemek istemiyordu haşlanmış halini 1 aydan fazla bı sure asla haşlama yumurta yapmadım sonra yaptıktan sonra maşallah tekrar eskisi gibi yedi,sizde öyle yapın yemek istemediği biseyi uzun bı sure vermeyin ardından verin yiyeceğini düşünüyorum
shrhyt dayes benim ki hep peyniri ittirdigi zaman hayır Bi ondan Bi bundan bak bende yiyorum oo harika nefis leziz diye diye alıştırdım
dayes goncarda genelde o yöntemi deniyorum ama bizimki fazla mı uyanık ben mi iyi saklayamıyorum anlıyor yemiyor 😅 labneyi denemedim ama deneyeceğim
Beyzanrrrr dayes aynı benmkide ek gıda zamanları peyniri çok severdi şimdi daha görünce kafasını çeviriyor Öle dedikleri gbı karıştırsam da dedğin gibi uyanık tadından anlayıp tükürür Daha önce de denedim de 🫡
dayes Gzdnr17 bu aralar yeşillik yiyor bizimki de öğle yemeklerinde benim salatalardan istemeye başladı, ben de çok severim bana çekmiş 😅
dayes ikibaloglanannesi ne güzel masaallah, haşlanmış yumurta hiç sevmiyor önceden de sadece beyazını yerdi
Alparslan98 dayes her kahvaltıda tahin pekmez ceviz karışımı 1 yatlı kaşığı bal ve kefir bunlar rutinimiz yanıma zeytin peynir omlet değişiyor
dayes Simsimy seçmiyorsa ne güzel, bazen her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum ama kızım sıkılmıyor
Simsimy dayes Hiç seçmiyor diyemem ama kahvaltılık türünde seçmiyor genelde. Yemekte seçiyor. Sebze yemeklerini pek sevmez mesela.
dayes Simsimy her şeyi seçiyor bizimki de her sebzeyi yemez. Bu yemek seçme huyu da yeni çıktı bizim zamanımızda böyle miydi 🤪😅