dayes Kızlar bebekleriniz kahvaltıda neler seviyor? Benim bebeğim hep aynı şeyleri yemek istiyor, sevdiği şeylerin dışına çıkmak istemiyor. Omlet, canı isterse patates kızartması, zeytin. Eh belki arada salatalık. Peynir sevmiyor, yumurtanın farklı versiyonlarını sevmez. Pankek vs tarzı şeyleri de yemez. Hep aynı şeyler. 😵💫 Sizde durumlar nasıl?
ElisaMom_ dayes sade omlet,patatesli omlet, haşlanmış yumurta,peynir,reçel,zeytin,helva klasik biz ne yersek onu seviyor,2 yaşında ek gıdaya geçtiğimizde belli hep böyleydi 🥰
biee23 dayes Zeytin sever başkada bişey yemez zorla arada vermeye çalışıyorum peynir yoğurt ağzına bile sürmez
Gzdnr17 Eylul301023 22 aylık ikizlerim her şeyi yiyorlar valla Kuymak menemen patates peynir zeytin biber maydonoz roka ☺️🧿
fatihunal dayes labne seviyor mu eğer seviyorsa içine biraz beyaz peynir karıştırın hiç fark etmeden yiyecektir 🌸
goncarda Patates kızartmasını batırması için mayonez gibi görünecek şrkilde belki labneyle falan bi karışım hazırlayabilirsiniz yeğenim de pek farklı şeyler sevmeyen bi çocuk yediği sevdiği şeyleri yemedikleri içine saklayıp vermeyi deneyebilirsiniz belki
dayes goncarda genelde o yöntemi deniyorum ama bizimki fazla mı uyanık ben mi iyi saklayamıyorum anlıyor yemiyor 😅 labneyi denemedim ama deneyeceğim
farelikoyunkavalcisi Gzdnr17 ek gıdaya geçişte çok dikkat ettiniz mi yoksa anam babam usulü mü yaptınız acaba bu seviyeye gelmek için?
dayes Gzdnr17 bu aralar yeşillik yiyor bizimki de öğle yemeklerinde benim salatalardan istemeye başladı, ben de çok severim bana çekmiş 😅
dayes ikibaloglanannesi ne güzel masaallah, haşlanmış yumurta hiç sevmiyor önceden de sadece beyazını yerdi
[silindi] dayes Yumurta hastası, patates kızartması favorisi. Zeytin vooooooov. Tel peynir vaaaaayyy💃🏼
Simsimy dayes Zeytin, peynir çeşitleri, domates, salatalık kahvaltısının değişmeyen yiyecekleri. Yanınada her gün başka bir şey yapıyorum. Bir gün omlet, bir gün, pankek, bir gün tost, bir gün patates kızartması..
dayes Simsimy seçmiyorsa ne güzel, bazen her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkılıyorum ama kızım sıkılmıyor
Mryasmin 18 aylık 19 olmasına az kaldı. Omlet sever , (patatesli ya da nane ve kajunla yaptığımı ).yer patates kızartması sever salatalık yer . Onun dışında peynir zeytin haşlanmış yumurta hiç bir şey yemez
Feyzosumunannesi dayes Yumurta ve salatalıksız asla kahvaltı yapmaz. Bu aralar 2 aydır yesil biber yemek istiyor Helva seviyor. Pişik yapıyorum domates vs. Peynir zeytin hiç yemiyor 🥺
Nikita dayes ben her gün serpme kahvaltı tarzında hazırlıyorum. Kaşar, beyaz peynir, dilim siyah ve yeşil zeytin. Evde hangi sebze varsa onu mutlaka koyarım. Bir küçük çeri bir yarım salatalık gibi. Bir gün sahanda yumurta yaptıysam ertesi gün haşlanmış yaparım. Yumurtalarını otlarla çeşitlendiririm. Bir bebek kavanozu yoğurt yediririm. Memeyi kestik. Süt ürünü tüketsin diye dikkat ediyorum. Yoğurtlarına çiya katarım.
Gzdnr17 farelikoyunkavalcisi BLW uyguladım Kendileri tanıyarak hissederek yedikleri için hep severek yediler Ayda kendileri yemeye başladı Şeker tuz hamurişi ve paketli hayatımızda yok ısrarcı olmadım yemediklerin de Masaya oyuncak tablet telefon tv dikkat dağıtacak her ne varsa hiç birini getirmedim Bende onlarla birlikte yedim Ayda çatal kaşık kullanmaya başladılar