beyazzkuguu ahs648_ bende kızım 1,5 yaşına gelince başlamayı düşünüyorum en çok korktuğum şey olabilir kızımı bırakıp gitmek 🥹 ve benim annemde bakmayacak herhangi bi bakıcı bulacağız kara kara düşünüyorum sizin ne güzek anneniz varmış zamanka alışır kızınızda
ahs648_ Nurun beni göremedimş çok ağlıyor iki gün önce markete gitmek için anneme bıraktım 15 dk yıkmış ortalığı
Nurun ahs648_ benim kızımda öyleydi şimdi bakıcısıyla aynı ortamda olduğumuzda onun kucağından inmiyor:) içinizi ferah tutun herşey zamanla yoluna giriyor🤗
lohusaserbeti Benimki de 9 aylık 1-2 ay içinde ben de başlıcam. İşe gitmek bize iyi gelecek aslında ama gözüm arkada kalmadan bırakacağım birini bulsam…. Allah yardımcımız olsun 🙏
ahs648_ lohusaserbeti nasipse ablam bakıcam gözüm arkada kalmıcak ama doğduğundan buyana yapışık ikiz gübiyiz birden böyle ayrı kalmak düşününce nasıl olcak bilemedim
ahs648_ beyazzkuguu İnşallah iyi birini bulursunuz bakıcılarda zor artık bu devirde Allah yardımcınız olsun şükür annem var ablam var benim
lohusaserbeti ahs648_ valla keşke bakanım olsa hemen başlarım evde olmak hiç bana göre değilmiş ben çok bunalıyorum. Bebeğime de verimli olamıyorum gibi geliyor.
betulggd ahs648_ ben de 12 ağustosta başlıyorum oğlum 10 aylık olmuş olacak neredeyse başlarken ve biz de en fazla 3 saat ayrı kaldık birbirimizden ama ben anneme de alıştırdım oğlumu. Annemi de çok seviyor ve çok bağlı ona. Bakıcının yanında annem de duracak o yüzden kafam daha rahat hatta ben oğlumu sakinleştiremediğim zamanlarda annem çok güzel sakinleştirir ve uyutur. Sizin de böyle imkanınız varsa yapabilirsiniz.
Sm1355 ahs648_ bende 10 aylıkken bıraktım 1.5 ay oldu alışıyorsunuz. Bakacak kişi güvendiğiniz sevdiğiniz kişilerde ilk günler zor geliyor ama bi süre sonra alışıyorsunuz🥹
Miracinannesi_ ahs648_ ise başlayana kadar ablanizla birlikte sık sık vakit geçirin ablanizi tanıdıktan sonra günde 2 saat zamanla artırarak 3 saat daha sonra 4 saat şeklinde onları yalnız bırakın ise başladığınızda ablaniza alışmış olur
Bebegim3535 ahs648_ işe başlamadan önce alıştırma yapmanızı tavsiye ederim. Kısa saatlerle başlayıp gün gün süreyi uzatarak siz işteyken kim bakacaksa siz olmadan onunla zaman geçirmeye alıştırın. Biranda bırakıp gitmeyin. Kızım 6 aylıktı işe başladığımda bu şekilde alıştırdım. Şimdi oğlumda da böyle yapacağım.