Bir tanidigimizin kizi cok sevdigi erkek arkadasi ile evlendiler ama evlendikleri gun gerdege girememisler oglanda tuaf hareketler yataga yatamiyomus falan aylar gecmis oglan salonda kiz odada yatiyomus ama o cocuk gitmis yerine baska biri gelmis sanki kiza asla dokunmuyomus kiz artik patlamis kavga cikarmis ne senin derdin bu nasil evlilik erkeklik problemlerin var diye dusundum ustune gitmedim ama cok baska diyince cocuk aglamaya baslamis ben seni erkek suretinde goruyorum sana dokunamiyorum nolur affet bosanalim demis kiz ayni gun esyalari toplamis annesinin evine donmus annesine anlatmis herseyi annesi almis kizi hocaya goturmus hoca buna demiski kaynanan seni istemiyo oyuzden cnlere yataginin yayına muska koydurmus demis. Cnler insan elinin degemeyecegi her yere ulasip muska koyabiliyomus kiz bunu duyunca o cinnet haliyle eve donmus eline almis bi maket bicagi yatagi delik desik etmis ve muskayi bulmus hocaya goturmusler hoca muskayi bozmus aradan bi zaman gecmisti ve kizla oglan baristilar oglan annesiyle tum baglarini kopardi bu olanlardan sonra.
Duydugum etkilendigim bi olaydi bu