[silindi] Tomris-Hatun allah seni🤣 hayatin gercekleri valla her nekadar korksakta yasaniyor bu paranormal seyler neler duyuyoruz korkmamak elde degil cidden
Tomris-Hatun AnnaKurt kız duvarlra bkmaya başladım sarı leke varmı diye burada domuz yağı gördüm ya manyak gibi evi kontrol ediyorum
Alerjikrinit Tomris-Hatun beni de bir başlık çok etkiledi hassas diye de etiketlememiş üstüne beni azarladı okuma o zaman diye sjdjdjdj
minikkurabiyee Tomris-Hatun ben lohusayken çok girmiyordum Allah’tan kiii😂😂😂😂😂 uff neler var gerçekten yaaa tamam inanıyorum bende ilk evlendiğimde bazı şeyler yaşadım ama burda anlatmak ne bilim yani😂😂😅 hiç bilmediğim şeyleri duyuyorum burda
Tomris-Hatun SweetMom__ siccin 7 yi duydunmu tek başına sinema salonunda izleyene ödül veriolar .Allah razı olsun bizim forum sayesinde bağışıklık kazandık hiç sknti çekmeden izlerim
Tomris-Hatun AnnaKurt Osman diyorki valla sifirlandik yeter artık 🤣 bide bakarayi aç yemin ederim hem güçlü hem imanlı gibi hissediyorum kendimi😎
AnnaKurt Tomris-Hatun Ahahhahaha oğlana dua öğrettim oku çabuk kendine diyorum nazar vs hissedince ajoajwhahahha